2777
2789
عنوان

کاش بدونم چه سنی ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست
ان شاءالله یه مرد خوب بیاد سر راهت😍♥

ان شاءالله عزیزم 💐

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

🥲بانمک گفتی خندم گرفت ولی اینم برام جالب بود خیلی خیلی خوشم اومد که برات مهمه همسر و مادر خوبی باشی ...

💐😘

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا عید عروس میشی

از کجا میدونید ،؟

خدانکنه . ۱۲۰ ساله بشین هر وقت صلاحتون باشه و خدا بخاد خوشبخت بشین الهی

ممنون 

آخه صلاح و مصلحت دقیقا تا کی

برای همه شد برای من نه 

@ودا‍ 

کاربر ودای عزیز 

هر بار تو تاپیکم می‌بینمت خوشحال میشم خیلی 

چون همیشه دیدم نظراتت کاملا مفید بوده 

الان هم لطفاً نظر بده 

سن ازدواج رو به نظرم فقط خدا میدونه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ودا‍ کاربر ودای عزیز هر بار تو تاپیکم می‌بینمت خوشحال میشم خیلی چون همیشه دیدم نظراتت کاملا مفید بو ...

عزیزم به نظر من ازدواج ۲۰ درصد شانسیه ۸۰ درصد حاصل تلاش و تصمیم. قبلا این تلاش بیشتر از سمت خانواده بود الان که ازدواج سنتی کمه خودت باید بخوای.

گفتی کتاب میخونی؛ با توجه به همونا و موارد دیگه معیارهات رو مشخص کن و براساس اونا دنبال شخص مناسب بگرد و سعی کن باهاش آشنا بشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.