2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
الان خودتم داداش داری؟

اره

ماه پیش مامانم براش ماشین خرید

مامانم یکم طلا برا عروس اینده خریده 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم من مرسی🌹میترسم خب اول زندگی همش پول وام بدیم ادم اول زندگی نیاز داره خوش بگذرونه ن اینک فکر ...

حق داری عزیزم ولی کم نیستن ادمایی که  مثله شما شروع کردن 

شوهر منم شرایط شوهر شما را داشت الانم باید تا۱۴۰۸ قسط بده کاریش نمیشه کرد 

خدا خیرشون بده که هوای ما رو دارن 

دم شوهرت کرم که نمیخواد چیزی به دلت بمونه 

الهی که خوشبخت میشین🌹❤️

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977

خانواده شوهر منم هیچ کمکی نکردن هیچ عیدی چیزی برام نیوردن

بابام خونه هم بهمون داد دید شوهرم حتی نمیتونه خونه اجاره کنه

همه کاری کرد بابام

بعد اونا گیردادن میگن عروسی هم بابای تو بگیره

لعنت ب ادمای پروووو

مرسی از نظرتون🌹ناراحتی داره چون پسراولشونه نمیگم‌کل هزینه رو اما کمک کردن خوبه

منم مادرشوهرم گفت خرج عروسی رو میده اما تادید شوهرم سرکار فته استخدام شده نداد  البته کادو گرفتن دوتا سرویس خب نگین بود 

خب شما وقیح نباش رعایت حال شوهرتو بکن عروسی نگیر 

وظیفه شما دوتاست ک همو درک کنید 

توی این گرونی نمیشه از خانواده‌ها توقع داشت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تو كدوم قانون و عرف شرع اين قانون هست كع وظيفه خانواده است براي پسر عروسي بگيره؟ بيچاره خانواده شوه ...

درست

وقتی برای پسر بزرگتر عروسی بگیرن معلومه حرصم میگیره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خواهرم من پسرم این اول هر کامنت میگم تا اشتباه نگیرن منو اول اینکه ما هیج کدوم طلب کار از کسی نیستیم واجباری هم در کارنیست،خانواده اوناباید خودشون متوجه شَن البته اگه در توانشون هست اگه نیست که هیچی واحترام هم رو باید حفظ کنیم اگه بخوای بااین دید نگاه کنی قطعا به مشکل برمیخوری،انشالله همه چی دُرست میشه..موفق باشی

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983

شما خوشی زده زیر دلت دنبال بهونه ای ارامشتو خراب کنی 

وقتی شوهرت از لحاظ مالی انقد بالا هست ک محتاج پول پدرش نیس باید خداروشکر کنی 

خداروشکر همسرت زرنگه خوبی های زندگیتونو ببین خیلی از دخترا همین عروسی رو نمیگیرن مراعات جیب شوهرشونو بکنن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

بابا تو توقع خیلی زیاد

پس من چی بگم که عشقم واس بابای میلیاردش پول و پس اندهزش و زمینش و ماشینش که۵۵۰میلیون میشد ۷سال پیش داد برا درمان بابا که تو کما بود و بعد ۶ماه خوب صد حتی عشقم از کارش اخراج کردن الان فقط زمینش۵ ۶ میلیارد پولش بابا ک خوب شد گفت جهنم خواستی خرج نکنی.

الان عشقم ن پول داره ن کار ن هیچی تک پسر ی ادم خر پول سر همین خواستگاری هم نمیتونه بیاد😖😖😖توقع نداشته باش تو جای من بودی میرفتی بابای طرف میکشتی والا

دورت بگردم مرسی🌹انشالله همه خوشبخت شن‌منم سپردم بخدا

انشاالله 

الانم فکرتو درگیر نکن عزیزکم🌹❤️ 

با انرژی و حال خوب دنبال کارات باش

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
شوهر منم خودش عروسی گرفت  خودش طلا خربد خودش وسیله خونه گرفت  خودش خونه گرفت  دری ...

ی مادر اینجوری حرف میزنه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁