2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
هر وقت ازدواج کردم چه ربطی داره  شمام از جیزی خبر نداری همینطوری میگی  من کلی وسیله قسطی ...

خیلی ربط داره 

قیمت های امسال با حتی اوایل پارسال 

تو حتی نمیدونی تو این یه سال چه بلایی سر قیمتا اومده میگی هر وقت ؟

خودت یکم فکر کن بعد حرف بزن یکم منطق داشته باشید

والا ما هم داریم قسط میدیم همسرم ماهی سه میلیون من ماهی 4 میلیون 

از من بیشتر تلاش میکنی ؟ مطمینم خیر

من اصلا جاری ندارم

خدا شفات بده ان شالا

موفق باشی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ربط داره  قیمت های امسال با حتی اوایل پارسال  تو حتی نمیدونی تو این یه سال چه بلایی ...

منم به دوران گرونی و تورم دوران احمدی نزاد خوردم 

اون موقع هم همین بود 

بله خیلی تلاش کردم

خدا شمارم شفا بده 

بدرود

چه جالب ....پس ی جورایی عروسی میگیرن ک  هزینه هایی ک کردن ی کمی جبران بشه😆 اینطوری خوبه  ...

ن فدات ما اولین عروسی بود که داشتیم ایقد سکه و انگشتر و طلا تو سالای قبلی برا فامیل درجه یک برده بودیم اما الان چون همه چیز گرون شده بود هیچ کس به ما سکه و طلا نداد فقط پول دادن  گلی من جنوبیم.کلا عروسیامون این مدلی پول میدن پول میگیرن بجز درجه یک

کلا ن خانواده دختر مجبورن خیلی جهاز بدن ن خانواده پسر مجبورن کمک کنن اگه داشتن میدن اگرم نداشتن اجباری نیست

ما خودمون عروسمون جهازش فقط وسایل اشپزخونه بدون یخچال و رختخواب بود اما هیچ وقت تا حالا از گل نازکتر نگفتیم بهش، تازه ازشم تشکر کردیم برا همینا، چون خانوادش وطیفه ای نداشتن برا جهاز لطفشون رو به دخترشون رسوندن

اونم هیچ وقت به ما نگفته چرا عروسی برام نگرفتین اما داداشم براش سنگ تمام گذاشت.

ولی خدایی ادم نباید بچشو به حال خودش بذاره و اصلا ذره ای تو سختیا کمکش نکنه  نامردیه

اگ نداشته باشه چی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ن فدات ما اولین عروسی بود که داشتیم ایقد سکه و انگشتر و طلا تو سالای قبلی برا فامیل درجه یک برده بود ...

خداحفظتون کنه وهمیشه شاد باشین ....توشهرماکه قشنگ دهن خانواده عروس سرویس میشه و برعکس خانواده داماد خیلی راحت میگه به ماچه ما وظیفه ای نداریم ...ولی مهم اینه ک همه میدونن چقدر خانواده عروس درعذابن و سختی میکشن ولی بازم رسم و رسوم را ادامه میدن درد آبروهاشون ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...