2777
2789
عنوان

وقتی از کسی متنفری.....

107 بازدید | 3 پست

وقتی از کسی متنفریم...

یعنی زیادی درگیر طرف هستیم...

یا زیادی بهش فکر می‌کنیم...

یعنی برامون مهمه...

پس جذبش می‌کنیم...

و ناخودآگاه شبیه او رفتار می‌کنیم...

چون همیشه در ناخودآگاه مان رفتار های تنفر آمیزش را مرور کرده ایم...

تثبیتشان کرده ایم.

بیایید بیخیال هم شویم...

و رها کنیم🌱...

✔انسان ها همیشه از بخشی از خودشان در دیگران متنفرند...

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

من دائم جلو چشممه کاراش و عصبیم میکنه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من دائم جلو چشممه کاراش و عصبیم میکنه

سعی کن بهش فک نکنی چون واقعا این اتفاق میوفته و من تحربه اشو داشتم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بهش فک نکنی چون واقعا این اتفاق میوفته و من تحربه اشو داشتم 

بیشعوره ...بد دهن و نمک نشناسه بهش فکر نمیکنم جلوم رژه میره

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘