2777
2789

کاربریتون چی بوده؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ چرا جواب منو توی تماس با ما نمیدین اخهمنم بی دلیل تعلیق مشکی کردید😐

شما کاربریتون چی بود

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

شما کاربریتون چی بود

فرشته_عزراییل

میشهه چکش کنین

سر یه شوخی با رفیقم پست هام گزارش خورده بود تعلیق مشکی شدم🤦‍♀️

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

من یه تاپیک زدن نوشتم نی نی یار گرامی ۳ روز تعلیقم کرد به علت توهین به نی نی یار😂 دیگه اون ادم سابق ...

خیلی بهم ظلم کردن ای کاش با این سایت اشنا نمیشدم تا مورد ظلم قرار نمی گرفتم

arezoo80

فحاشی کردید براتون همشو نوشتن تو توضیحات

فرشته_عزراییلمیشهه چکش کنینسر یه شوخی با رفیقم پست هام گزارش خورده بود تعلیق مشکی شدم🤦‍♀️

برای شما هم در قسمت توضیحات نوشتن دیگه

برای شما هم در قسمت توضیحات نوشتن دیگه

اره عزیزم توضیحاتشو دیدم🥹 ولی تعلیق مشکی حقم نبود اخه

چرا سر یه کامنت مسخره باید مشکی بشم🥺 میشه حداقل تعلیق قرمز بزنین🥺

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉