2777
2789
هفته چندی عزیزم ؟ اولیه؟

من ۶ هفتمه بچه دوممه 

اولی دختره ۱ سالشه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم خدا قسمتت کنه عزیز  ولی حاملگی  سختی داره

مرسی گلم سختیش عشقه دخترم الان چهار سالشه دلم میخواد دفعه بعدی ک باردار بشم دوقلو باشه یه پسر یه دختر هم باشن راضیم دلم میخواد یه پسر داشته باشم ولی دوقلو باشن

خدایا سه قلو🤩😂چه سخت ،شبیه  هم هستید یانه

اره ۳ قلو بودن یکیشون سقط شد 

اصلا شبیه هم نیستیم منو داداشم 

حالا شما واسه هماتوم استراحت مطلق کن و چیزای مفید بخور و داروهای دکترت رو استفاده کن ایشالا خیره

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
خیلی خوبه زود باردارشدی برای دومی ،من خیلی پشیمونم دخترم۷ساله شده ولی تنها  بود تا الان، سونو ن ...

نه من امروز فهمیدم حاملم سونو نرفتم نگران سن خودم و شوهرمم اخه بچه ناخواسته بود حتی میخواستم سقطش کنم خودم ۱۷ سال شوهرم ۲۳ سالشه شوهرم میگه اگه سقط کنی طلاقت میدم خلاصه دیگه تصمیم گرفتم نگه دارم اما سخته تو این سن با ۲ تا بچه

نه من امروز فهمیدم حاملم سونو نرفتم نگران سن خودم و شوهرمم اخه بچه ناخواسته بود حتی میخواستم سقطش کن ...

هیچ وقت به سقط فکر نکن ، بچه نعمته هروقت که بیاد ،برعکس  فاصله سنی کم مادر و بچه عالیه

هیچ وقت به سقط فکر نکن ، بچه نعمته هروقت که بیاد ،برعکس  فاصله سنی کم مادر و بچه عالیه

خودم وسواس فکری شدیددد دارم خیلی حال بدی دارم بزار برات تعریف کنم ببین من چند ماهه پاهام بی حسه، گز گز میکنه، سوزن سوزنی میشه، پاهام استخوان هاش خیلی درد میکنه،احساس میکنم مورچه رو پوست پاهام راه میره، رگ های پاهام خیلی درد داره، احساس میکنم یه چیزی مثل مار تو پاهام میخَزِه راه میره ،، رفتم سونوگرافی و ازمایش خون دادم مشکلی نیست اما خیلی میترسم بیماری بدی باشه پاهامو قطع

کنن  احساس های عجیبی تو پاهام دارم میترسم سرطان استخوان پا باشه و پاهامو قطع کنن چون علائم سرطانن اینا

خودم وسواس فکری شدیددد دارم خیلی حال بدی دارم بزار برات تعریف کنم ببین من چند ماهه پاهام بی حسه، گز ...

فکر کنم خیلی استرسی هستی و به خودت فشار روانی میاری وگرنه سنی نداری 

فکر کنم خیلی استرسی هستی و به خودت فشار روانی میاری وگرنه سنی نداری 

اره بخاطر مشکل پاهام خیلی استرس دارم 

بچه اولی رو تا ازدواج کردم حامله شدم 

دومی رو هم ناخاسته بود اولی هم ناخاسته بود  

[QUOTE=221652162]ن هنوز شوهرم میگه تا یه خونه از خودمون داشته باشیم بعد[/QUOTE 

آره اگه از نظر اقتصادی راحت باشن مردا خیلی بهتره چون بنده های خدا حق دارن مردا با این گرونی ها ، ولی ۴ ساله شده دخترت لااقل آزمایش بدید دوتاتون که بدونید مشکلی ندارید