2777
2789
عنوان

‌کاربر یاس گلی

266 بازدید | 35 پست

@یاس_گلی۸۲۲۸‍ 

عزیزم راجب تاپیک آخرت متوجه شدم منظورت بامنه چون تو تاپیک کاربر ۲۷ساله حضور داشتم تو تاپیکای به روز شده اومده بود بالا زدم نظرمو دادم بعد کامنتارو خوندم دیدم با کاربر کورالین یا کارولین بحثت شد

بعدش خودت تاپیک زدی من شرکت کردم

بعدش من نینی یارو تگ کردم و تاپیک زدم بابت موضوعی که نمیخوام اینجا عنوان کنم خواستی درخواست بده تا بهت بگم 

این باعث فکر کنی من کاربری کارولینم😂

اومدی دوباره تاپیک زدی و که تابلو و فلان عزیزم اشتباه میکنی من اون نیستم و اولین باره تو سایت میبینمش تاپیکمو باز میزارم تا نظرتو بشنوم ببینم من اشتباه کردم یا شما اشتباه متوجه شدی

من به غیر این کاربری هیچ کاربری دیگه ای ندارم و تو همین به اندازه کافی فعالم🤭

نمیرسم چندتا کاربری رو هندل کنم عشقم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته پیش زنش اژدها 😣تامیکمو لایک بنما 😦😍

اینجا عین اینستا نیست لایک تو دیده شدن تاثیر داشته باشه😂

واقع؟بله مهمه دوست داشتم همینقدر بمونه سطح دغدغه‌ام

😂

واقعا یا واقع به هرحال اگه گوشی هوشمند دستت باشه میدونی که کیبورد خودش تصحیح داره و ممکنه گاهی وقتا اینجوری بشه😁

من راجب دغدغه کسی تاپیک نزدم بسلامت عزیزم