2777
2789
آفرین دختر خوب🥰🥰🥰 منم دوروزه به خودم تلقین میکنم که برم سونو میگه پاشو برو خونت خوبی😄😄

خونه ت یه شهر دیگه س یا همین شهر مادرت ؟ سخته استراحت مطلق درکت میکنم منم برا دخترم چن ماه اول و اخر استراحت بودم گریه میکرذم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ت یه شهر دیگه س یا همین شهر مادرت ؟ سخته استراحت مطلق درکت میکنم منم برا دخترم چن ماه اول و اخر ...

خونه مادرم مشهده،  خونه خودم شهرستان مرزی چون شوهرم نظامیه، الان مشهدم دیگه ، دخترم هم مدرسه نمیره این مدت

۳۰ که خیلی خوبه توی ۶ ماهگی. چرا استراحت مطلق گرفتید؟ سابقه زایمان زودرس داشتید یا سابقه سقط ؟

نه عزیزم من با ای وی اف باردار شدم ۳۰ هم مال ۲۰ هفتگیمه الان دیگه نرفتم ببینم چند شده

دکتر گفت استراحت کن سرکلاژ نشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها منم دوقلو باردارم هماتوم دارم استراحت مطلق شیاف داده لکه بینی داشتم دیروز ولی الان یعنی امروز طع شده خیلی میترسم و اینکه پای طرف چپم خیلی درد میکنه

خدایا نگهدار خانوادم باش

سلام بچه ها منم دوقلو باردارم هماتوم دارم استراحت مطلق شیاف داده لکه بینی داشتم دیروز ولی الان یعنی ...

اولا که مبارکه 😍 بعدش هم نترس اصلا هماتوم چیز وحشتناکی نیست

معمولا تا ۱۸ هفته دفع میشه

هماتوم من خیلییییی بزرگ بود تا ۲۰ هفته بود

ولی با استراحت مطلق خداروشکر دنیا اومدن

نی نی پلاس نصب کن عزیز بعد برو گروه دوقلوها

اونجا همه شرایط تو رو دارن 

ماهم اونجا بودیم الان بچه هامون یک ساله شدن🥰

سلام بچه ها منم دوقلو باردارم هماتوم دارم استراحت مطلق شیاف داده لکه بینی داشتم دیروز ولی الان یعنی ...

خونریزی طبیعیه تا هماتوم دفع نشه همینه

حتی بعد هماتوم هم باز لخته های سیاه هست نترسی

قل دوم من هماتوم داست الان هیولا‌ شده منو درسته قورت میده😁