2777
2789
اره بخاطر مشکل پاهام خیلی استرس دارم  بچه اولی رو تا ازدواج کردم حامله شدم  دومی رو هم ن ...

بخدا خدا خیلی دوست داره که زود باردار میشی ، الان چنتا همسایه  دارم درگیر درمان ناباروری هستن

بخدا خدا خیلی دوست داره که زود باردار میشی ، الان چنتا همسایه  دارم درگیر درمان ناباروری هستن

من حتی قرص اورژانسی هم خوردم باز حامله شدم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم هم اینقدر طول دادم و گفتم بزار رو براه بشیم ، بزار سر وقت ، ولی کم کم دیدم هیچ مشکلی هم نداریم ولی حامله  نمیشم ، نگران شدم و پشیمون ، باز خدا لطف کرد بهم وگرنه نمیدونستم چکار کنم

چون سنت برای بارداری عالیه عزیز ، البته میگن ۱۸ سالگی به بعد ولی یک دختر سالم داری دیگه ، انشاالله&n ...

ایشالا خیلی دعام کن ام ار ایم خوب باشه با نوار عصب عضله پام و ازمایشات دیگم...... محتاجم به دعات

من هم واسه شما صلوات میفرستم دوقلوهات سالم بیان بغلت

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
ایشالا خیلی دعام کن ام ار ایم خوب باشه با نوار عصب عضله پام و ازمایشات دیگم...... محتاجم به دعات من ...

سالم و جوونی عزیز چرا بد باشه ، حتما دعات میکنم حتما، برای خونریزی نمیتونم نماز بخونم ولی صلوات میفرستم برات

عزیز سونو رفتی ؟ چند هفته ای

من پریشب چهار هفته و شش روز بودم رفتم سونو داخلی ، گفتخیلی زود اومدی برو یکی دو هفته بعد بیا، نه خارج رحم چیزی دید نه داخل رحم ولی گفت ضخامت دیواره رحم زیاد شده که به نفع داخل رحمی هست، حالا از امشب لک دارم برا همین ترس افتاده به جونم، من سابقه خارج رحمی دارم برا همین رفتم سونو 

من پریشب چهار هفته و شش روز بودم رفتم سونو داخلی ، گفتخیلی زود اومدی برو یکی دو هفته بعد بیا، نه خار ...

من هم ۵ هفته درد و لک داشتم رفتم دکتر گفت سونو زوده و جدی نگرفت و گفت لک لانه گزینی بوده  ، ولی ۶ هفته خونریزی کردم که سونو رفتم گفت ۷ هفته هستی و دوقلو و قلب هم تشکیل شده و هماتوم داری ، ولی همسایه من ۸ هفته رفت قلب نبود  ۹هفته تشکیل شد قلبش ، هر کس یه مدله یک جنین زود یکی دیر ، نگران نباش

من پریشب چهار هفته و شش روز بودم رفتم سونو داخلی ، گفتخیلی زود اومدی برو یکی دو هفته بعد بیا، نه خار ...

دیواره رحم توی بارداری خارج رحم اصلا ضخیم نمیشه چون اصلا لقاح توی لوله بوده نه رحم پس خارج رحمی نیستی

من هم ۵ هفته درد و لک داشتم رفتم دکتر گفت سونو زوده و جدی نگرفت و گفت لک لانه گزینی بوده  ، ولی ...

نگفت شیاف بذاری؟ چون من برا دخترم هماتوم داشتم بدون لک و خون، توی سونو نشون داد، شیاف زذم تا چن ماه، ازمقعد