الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم هم اینقدر طول دادم و گفتم بزار رو براه بشیم ، بزار سر وقت ، ولی کم کم دیدم هیچ مشکلی هم نداریم ولی حامله نمیشم ، نگران شدم و پشیمون ، باز خدا لطف کرد بهم وگرنه نمیدونستم چکار کنم
من پریشب چهار هفته و شش روز بودم رفتم سونو داخلی ، گفتخیلی زود اومدی برو یکی دو هفته بعد بیا، نه خارج رحم چیزی دید نه داخل رحم ولی گفت ضخامت دیواره رحم زیاد شده که به نفع داخل رحمی هست، حالا از امشب لک دارم برا همین ترس افتاده به جونم، من سابقه خارج رحمی دارم برا همین رفتم سونو
من پریشب چهار هفته و شش روز بودم رفتم سونو داخلی ، گفتخیلی زود اومدی برو یکی دو هفته بعد بیا، نه خار ...
من هم ۵ هفته درد و لک داشتم رفتم دکتر گفت سونو زوده و جدی نگرفت و گفت لک لانه گزینی بوده ، ولی ۶ هفته خونریزی کردم که سونو رفتم گفت ۷ هفته هستی و دوقلو و قلب هم تشکیل شده و هماتوم داری ، ولی همسایه من ۸ هفته رفت قلب نبود ۹هفته تشکیل شد قلبش ، هر کس یه مدله یک جنین زود یکی دیر ، نگران نباش