ماهی۹۳ مدیر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 عنوان هماتوم و دوقلو | مشاهده متن کامل بحث + 6418 بازدید | 145 پست مامانهای گل کیا باردارن و هماتوم دارن ،من دوقلو باردارم با هماتوم 1400/10/16 | 20:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 عزیزم واسه هماتوم نباید استرس داشته باشی دکترت شیاف داده؟ من یک آدم پوست کلفتی هستم که تا حالا ندیدید، خیلی دیر نامید میشم ، خداروشکر اصلا استرسی نیستم و مثبت اندیش
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 من یک آدم پوست کلفتی هستم که تا حالا ندیدید، خیلی دیر نامید میشم ، خداروشکر اصلا استرسی نیستم و مثبت ... من مامانم هماتوم داشت دوقلو هم حامله بود سالم به دنیا اومدیم نتیجش شد منو داداشم خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 انشالله خوب میشی گلم خودت دوقلو باردار شدی یا رفتی دکتر یه دختر ۷ساله دارم ،ولی با اینکه همه ی آزمایش های منو شوهرم عالی بود چندماه طول کشید باردارشم ، مادرم و مادربزرگم دوقلو داشتن عزیز
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 یه دختر ۷ساله دارم ،ولی با اینکه همه ی آزمایش های منو شوهرم عالی بود چندماه طول کشید باردارشم ... تا خواستم برم دکتر حامله شدم🙂
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 من مامانم هماتوم داشت دوقلو هم حامله بود سالم به دنیا اومدیم نتیجش شد منو داداشم ای جان 🤩🤩🤩ناهمسان هستید؟
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 ای جان 🤩🤩🤩 ناهمسان هستید؟ اره ناهمسانیم😚 خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
غمگین۱۳۷۹ عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 4742 یه دختر ۷ساله دارم ،ولی با اینکه همه ی آزمایش های منو شوهرم عالی بود چندماه طول کشید باردارشم ... خوبه منم دلم میخواد دوقلو باردار بشم انشالله ک خوب میشی بسلامتی ب دنیا میان
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 من جواب سوالتو نمیدونم گلم اما میگن دعای زن حامله براورده میشه عزیزم میشه از ته قلبت دعا کنی من هیچ ... هفته چندی عزیزم ؟ اولیه؟
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 خیلی ماهید مرسی😘😘😘 قربونت عزیزمنگران نباش خیلی از دوستای منم داشتن هماتوم فقط استراحت کن و شیاف پروژسترون بزار ان شاالله زود جذب بشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 اره ناهمسانیم😚 دوقلوهای من هم کیسه آب جدا دارن ، اگه خدای نکرده یکی نمونه اون یکی چی میشه ؟ میدونید
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 قربونت عزیزم نگران نباش خیلی از دوستای منم داشتن هماتوم فقط استراحت کن و شیاف پروژسترون بزار ان شاا ... الان ۵ روزه اصلا لک ندیدم این خوبه ؟
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 الان ۵ روزه اصلا لک ندیدم این خوبه ؟ آره عزیزم خوبه احتمالا داره جذب میشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 خوبه منم دلم میخواد دوقلو باردار بشم انشالله ک خوب میشی بسلامتی ب دنیا میان دعا میکنم خدا قسمتت کنه عزیز ولی حاملگی سختی داره
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 دوقلوهای من هم کیسه آب جدا دارن ، اگه خدای نکرده یکی نمونه اون یکی چی میشه ؟ میدونید مامان من البته ۳ قلو داشت یکیشون سقط شد ۲ تا شدن و ۲ تا رو به دنیا اورد من و داداشم هیچی نمیشه گلم ماهم کیسه اب جدا داشتیم منو داداشم خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
ماهی۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 807 آره عزیزم خوبه احتمالا داره جذب میشه بارداری دیگه عزیز؟ ماه چندی