2777
2789
عزیزم واسه هماتوم نباید استرس داشته باشی دکترت شیاف داده؟

من یک آدم پوست کلفتی هستم که تا حالا ندیدید، خیلی دیر نامید میشم ، خداروشکر اصلا استرسی نیستم و مثبت اندیش

من یک آدم پوست کلفتی هستم که تا حالا ندیدید، خیلی دیر نامید میشم ، خداروشکر اصلا استرسی نیستم و مثبت ...

من مامانم هماتوم داشت دوقلو هم حامله بود  سالم به دنیا اومدیم نتیجش شد منو داداشم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوب میشی گلم خودت دوقلو باردار شدی یا رفتی دکتر

یه دختر ۷ساله دارم ،ولی با اینکه همه ی آزمایش های منو شوهرم عالی بود چندماه طول کشید باردارشم  ، مادرم و مادربزرگم دوقلو داشتن عزیز

خیلی ماهید مرسی😘😘😘

قربونت عزیزم

نگران نباش خیلی از دوستای منم داشتن هماتوم فقط استراحت کن و شیاف پروژسترون بزار ان شاالله زود جذب بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان ۵ روزه اصلا لک ندیدم این خوبه ؟

آره عزیزم خوبه احتمالا داره جذب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

دوقلوهای من هم کیسه آب جدا دارن ، اگه خدای نکرده یکی نمونه اون یکی چی میشه ؟ میدونید 

مامان من البته ۳ قلو داشت یکیشون سقط شد ۲ تا شدن و ۲ تا رو به دنیا اورد من و داداشم 

هیچی نمیشه گلم ماهم کیسه اب جدا داشتیم منو داداشم 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇