دوستان یه سری فایل هایی هم هست بنام سابلیمینال
من خودم تازه می خوام شروع کنم . تجربه ندارم
ببینید اینا یکسری فایل ها هستند که برای ضمیر ناخودآگاه برنامه ریزی شدند و فقط برای ضمیر ناخودآگاه قابل درک هستن چون سرعت بالا و حالت چند بعدی دارن که باید به مدت سه ماه روزی یک ساعت گوش داده بشه . اصلا هم لازم نیست تمرکز داشته باشیم می تونیم مثلا وقتی داریم ظرف می شوییم یا با کامپیوتر کاری انجام میدیم گوش بدیم چون با ارتعاش تند هست و معمولا قابل تشخیص نیست فقط ضمیر ناخودآگاه رو تغذیه میکنه .
 سابلیمینال ما را تشویق می کند که احساس شکرگزاری را که قوی ترین ارتعاش مثبت می باشد در خودمان تقویت کنیم تا از مزایای بینهایت آن بهره مند شوید.
فایل های برنامه ریزی شده ی سابلیمینال فقط در مورد شکر گذاری نیست . مثلا اگه کسی می خواد قدش بلند تر بشه باید فایل مخصوص به قد رو سه ماه گوش بده و ...
یجور به تجسم و جذب هم ارتباط داره و به مرور توی ضمیر تاخودآگاه حک میشه و انسان به باور قلبی میرسه که مثلا آدم با روحیه و شادی هست ...
سابلیمینال رو فرق نمیکنه با هندزفری گوش بدیم یا همینطوری فقط باید با صدای کم گوش بدیم طوریکه انگار زمزمه میکنه .
هر فایل سابلیمینال دارای دو متد هست
یکی نجوا و دیگری سایلنت
اونایی که نمی تونن حالت نجوا ( حالت تند و چند بعدی و نامفهوم ) رو گوش بدند می تونن بعد از اینکه سه روز به این متد گوش دادن از متد سایلنت استفاده کنن .
متد سایلنت صدای دریا میده ولی همون اثر رو روی ضمیر ناخودآگاه داره پس با هر کدوم که راحت تر هستین و احساس بهتری دارین اون رو انتخاب کنین و هر روز به مدت یک ساعت گوش بدین
درسته تمرکز لازم نداره ولی به هنگام خواب هم ازش استفاده نکنیم
در طی گوش دادن به فایل اگه تجسم هم داشته باشیم خیلی خوبه مثلا کسی که فایل نزدیک شدن به خدا رو داره گوش میده باید چند لحظه تجسم کنه  که به اون مرحله رسیده و اونقدر احساس رضایت و خوشحال داره که ...
یا مثلا اگه کسی فایل مربوط بلندی قد رو انتخاب کنه باید چند لحظه خودش رو اون مدلی تصور کنه و لذت ببره طوریکه احساس کنه اتفاق افتاده و غرق در شادی بشه