2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 23362 بازدید | 414 پست

انگلیسی ها یه جمله معروفی دارن که میگن

to enjoy oneself

مثلا میگن

he enjoyes himself in paris

نمیگن او در پاریس لذت میبره بلکه میگن او در پاریس از خودش لذت میبره .

و این جمله رو موقع خرید . استراحت . خوردن غذای مورد علاقشون . مطالعه کتاب مورد دلخواهشون و ... هم استفاده میکنن .

دلیل این حرف اینه که چیزی که هستیم بیشتر از اون چیزی هست که داریم یا تظاهر میکنیم باعث لذت ما میشه و پایه و اساس هر لذتی بستگی به خودمون و چیزی که توی فکرمون میگذره داره 

یعنی چه در شرایط خوب و چه در شرایط بد زندگی 

مهم این نیست که با چه چیزی رو به رو  میشیم مهم اینه که اتفاقات رو چطور احساس می کنیم

دوست عزیزم 

با قامت صاف و با قدرت و اعتماد به نفس راه میری دیگه درسته؟ 

تمرکزت رو از روی نداشته هات برداشتی و روی داشته هات زوم کردی؟

با کودک درونت توی آینه درد دل کردی به قول هایی که بهش دادی سعی میکنی عمل کنی؟ اصلا هر روز چند تا بوس خوشگل بهش می فرستی و قربون صدقش میری ؟

با دستبندت خوشگلت با افکار منفی میجنگی ؟ بهشون فهموندی که کم کم دیگه جایی توی قلب و ذهن تو ندارن؟

انرژی هر چیزی رو ازش دریافت میکنی ؟ توی لحظه هر کاری رو که انجام میدی فقط به اون فکر میکنی؟

به دونه های تسبیح میگی که چقدر خودت رو عاشقانه دوست داری؟

فداکاری بیش از حد که نمیکنی؟ خودت رو نادید که نمی گیری؟

خودت رو سرزنش که نمی کنی؟؟؟؟؟

عالیه 👍👍👍 کم کم مهارتت توی تمرین هامون بیشتر میشه و من بهت قول میدم که شما و کل کائنات عاشق این حست میشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی چه اصرار بیهوده ایست اثبات دوست داشتنمان به آدمها ... 

معرفت به خرج دادنهای بیجای مان ...

مهربانی های الکیمان ... 

تلاش های بی مورد برای حفظ رابطه هامان ...

" وقتی که برای بعضی آدم های امروزی؛

خوبی و بدی یکسان است ..."

همه ما یک عذرخواهی به خودمان بدهکاریم ...!

زمانی که برای نگه داشتن آدمهای اشتباه، در زندگی مان پافشاری کردیم ...!!!

آن زمان که دروغ شنیدیم و سکوت کردیم ...! جایی که باید میرفتیم اما ایستادیم ...

دوستان از امروز برنامه رژیم هم داریم😊 

در این رژیم دور این چیز ها خط می کشیم و ازشون دوری میکنیم

۱- افکار منفی

۲- آدمهای منفی 

۳- کسانی که لبخند را از ما می گیرند. 

۴- آنهایی که باعث میشوند سایه غم و حسرت بر نگاه ما چیره شود . 

۵-آنها که باعث می شوند اعتماد به نفسمان را از دست بدهم .

۶- آنهایی که چوب لای چرخ زندگیمون می گذارند .

🌹 اگر یک ماه این رژیم را رعایت کنم سه کیلو از بیماریهای تفکر و رفتارمان کم میشه و سه کیلو کیفیت زندگیمون بالا میره 🌹

یه نکته 

خانما از امروز توی مکالمه های روزانه :

به جای ببخشید که مزاحمتان شدم میگیم 

ممنون از اینکه وقت خود را در اختیار من گذاشتید

اگه کاری واسه کسی انجام دادیم و طرف ازمون تشکر کرد . در جواب نمیگیم که قابل نداشت . وظیفه بود و ... ( ارزش خودمون و کاری که انجام دادیم رو با این جملات پایین نمیاریم)

یه لبخند محبت آمیز  کافیست

دوست عزیزم با خودت مهربان باش گذشت زمان به تو ثابت میکند که بسیاری از نگرانی هایت درگذشته بی مورد بوده اصلا شاید خندت بگیره و افسوس بخوری که در گذشته بخاطر همچین مساله ای ساعتها گریه کردی و غصه خوردی! پس از لحظه و حال حداکثر استفاده را ببر  تمام موفقیت ها وقتی سراغ تو میاد که ذهنت توی آرامش باشه و از درون شاد باشی  بدان آنچه آینده بود حال است و آنچه حال است گذشته می شود پس نگرانی چرا؟  همیشه به این اعتقاد داشته باش که خدا مواظبته 

آرامم ...

برای خودم چایی میریزم . زیر باریکه ی نور پنجره می نشینم و به جنجال گنجشک ها ی خیابان گوش می کنم نفس عمیقی می کشم و خوشحالم از اینکه هستم از اینکه کسانی را دوست دارم . از اینکه هدف دارم و امیدوارم ...

من امیدوارم به ساختن بهترین ها برای خودم و باور دارم که با گذر زمان شادتر . فهمیده تر . خوشبخت تر و صبورتر می شوم

دوستان لطفا تمرین شماره 5 همون تمرکز روی کاری که انجام میدیم رو جدی بگیرین اگه به مرحله ای برسیم که فقط به اون کاری که در لحظه انجام میدیم فکر کنیم باور کنید اعصاب اونقدر به آرامش خواهد رسید و چون انرژی اون چیز رو دریافت کردیم و الکی بخاطر فکرهای گوناگون انرژیمون رو هدر ندادیم 

شما حتی اگه مقوی ترین غذاها و میوه ها رو بدون تمرکز بخورید هیچ چیز از ویتامین های اون رو دریافت نخواهید کرد .

پس سعی کنیم بدون سرزنش کردن خودمون به مرور خودمون رو عادت بدیم که انرژی هر چیز رو دریافت کنیم و به آدم پر انرژی تبدیل بشم . موفق باشید🌹

دوستان یه سری فایل هایی هم هست بنام سابلیمینال

من خودم تازه می خوام شروع کنم . تجربه ندارم

ببینید اینا یکسری فایل ها هستند که برای ضمیر ناخودآگاه برنامه ریزی شدند و فقط برای ضمیر ناخودآگاه قابل درک هستن چون سرعت بالا و حالت چند بعدی دارن که باید به مدت سه ماه روزی یک ساعت گوش داده بشه . اصلا هم لازم نیست تمرکز داشته باشیم می تونیم مثلا وقتی داریم ظرف می شوییم یا با کامپیوتر کاری انجام میدیم گوش بدیم چون با ارتعاش تند هست و معمولا قابل تشخیص نیست فقط ضمیر ناخودآگاه رو تغذیه میکنه .

سابلیمینال ما را تشویق می کند که احساس شکرگزاری را که قوی ترین ارتعاش مثبت می باشد در خودمان تقویت کنیم تا از مزایای بینهایت آن بهره مند شوید.

فایل های برنامه ریزی شده ی سابلیمینال فقط در مورد شکر گذاری نیست . مثلا اگه کسی می خواد قدش بلند تر بشه باید فایل مخصوص به قد رو سه ماه گوش بده و ...

یجور به تجسم و جذب هم ارتباط داره و به مرور توی ضمیر تاخودآگاه حک میشه و انسان به باور قلبی میرسه که مثلا آدم با روحیه و شادی هست ...

سابلیمینال رو فرق نمیکنه با هندزفری گوش بدیم یا همینطوری فقط باید با صدای کم گوش بدیم طوریکه انگار زمزمه میکنه .

هر فایل سابلیمینال دارای دو متد هست

یکی نجوا و دیگری سایلنت

اونایی که نمی تونن حالت نجوا ( حالت تند و چند بعدی و نامفهوم ) رو گوش بدند می تونن بعد از اینکه سه روز به این متد گوش دادن از متد سایلنت استفاده کنن .

متد سایلنت صدای دریا میده ولی همون اثر رو روی ضمیر ناخودآگاه داره پس با هر کدوم که راحت تر هستین و احساس بهتری دارین اون رو انتخاب کنین و هر روز به مدت یک ساعت گوش بدین

درسته تمرکز لازم نداره ولی به هنگام خواب هم ازش استفاده نکنیم

در طی گوش دادن به فایل اگه تجسم هم داشته باشیم خیلی خوبه مثلا کسی که فایل نزدیک شدن به خدا رو داره گوش میده باید چند لحظه تجسم کنه  که به اون مرحله رسیده و اونقدر احساس رضایت و خوشحال داره که ...

یا مثلا اگه کسی فایل مربوط بلندی قد رو انتخاب کنه باید چند لحظه خودش رو اون مدلی تصور کنه و لذت ببره طوریکه احساس کنه اتفاق افتاده و غرق در شادی بشه 

باخودت قهر نکن بانو.

هرصبح مقابل آینه ب فکر زندگی ک باید میداشتی و نداشتی،کارهایی را ک باید میکردی ونکردی،روزهایی ک از عمرت گذشت و ب سن و سالت افزود، نباش...

یک روز هم برای خودت باش آزاد و رها.فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند خودت مرد خودت باش.

تو هنوز دراعماق وجودت،آنجا ک پر از دلشوره و تشویش است 

آنجا ک سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای ک جان می بخشد...

زندگی از تو جریان خواهد گرفت. نگاه نگرانت هنوز هم آرامش را در هر دلی میریزد.

هنوز هزار هزار دل در پیچ موهای مجعدت سرگردانند.

باخودت قهر نکن بانو...تو هنوز زیباترینی...

خودت را دوست بدار💙🍃

بیایید به خدا اعتماد کنیم🌹

همیشه باور داشته باشید که کارتون خوب پیش میره و موفق میشید .

آیا وقتی بیرون راه میرید از این ترس دارید که نکنه جاذبه زمین کار نکنه یه لحظه سبک بشم برم هوا ؟؟ مطمئنا نه چون به جاذبه زمین ایمان دارید حالا به خدا که خالق این جاذبه هست چرا نباید در کارهایت اعتماد کنیم که بهترین چیزی که صلاح ما هست رو پیش رومون میذاره

زندگی کردن را باید از لبحند صادقانه کودک آموخت . هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست . چون به مهربانی مادرش ایمان دارد ای کاش من هم مثل اون به خدایم ایمان داشتم ...

سلام دوستای گلم روز همگی بخیر 🌹

تمرینامون رو انجام میدین؟ آماده تمرین شماره 6 هستین ؟ یادتون باشه حق سرزنش و تحقیر خودتون رو ندارید هاااا

وقتی که با این تمرینات حال دلت رو از درون خوب کنی و روحیت شاد بشه این حال ناخواسته به بیرون و چهرت بروز خواهد داد و خودمون هم خوب میدونیم که افراد جذب آدم هایی میشن که شاد باشن . شاید پای درد دل بعضی ها بشینن ولی به مرور خسته میشن و دوست دارن فاصله بگیرن پس ️لبخند اجباری شد بخند تا دنیا بهت بخنده میشه !!! 

حتما میشه تمرین کن به دفتر چه اتفاق های خوبت نگاه کن و لبخند بزن . به فیلم ها و عکس های چند سال پیش نگاه کن . کلیپ ها و فیلم های کمدی ببین خلاصه یه چیزهایی پیدا کن که خنده واقعی روی لبات بیاره و حس خوبی داشته باشی و بعد منتظر معجزه باش