2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 23356 بازدید | 414 پست

با خودم عهد کرده ام شاد باشم 😍

بیخیالِ قضاوت ها ، حسادت ها ، دشمنی ها و کینه ها .‌..

بیخیالِ مشکلات و نداشته ها .

بیخیالِ هرچیز که قصد دارد دلم را برنجاند .

بیخیالِ هرچیز که  قصد دارد لبخند را از صورتم می دزد .

متمرکز می شوم روی داشته هایم .

به جای دشمنی ها و حسادتها 

دوستانم را می بینم و شوقی که برای موفقیت و خوشبختی ام دارند .

به جای مشکلاتم به موفقیت و شادی هایِ پیش رو و پشت سرم چشم می دوزم .

و میخندم 🙆 از تهِ دلم می خندم 

من اگر هیچ هم نداشته باشم ، خدایی دارم که برایِ شادی و لبخندِ من ، همه جوره حمایتم می کند

به جایِ همه ، به خدایی تکیه می کنم که بی منت ، روزی ام می دهد و بی منت ، هوایِ بیقراری ام را دارد

من باخودم عهد کرده ام شاد باشم 

و این بزرگترین گامِ موفقیتِ من است 

دوستان تازه وارد اوضاع چطوره ؟ دوستان همیشگی از حال و هواتون بگید . 

یادتون باشه انرژی مثبت با گفتن و بروز دادن بیشتر و بیشتر میشه و حال دلتون رو بهتر میکنه و اتفاقات خوب براتون میوفته  پس عشقتون رو بروز بدید از حال خوبتون مدام به بقیه بگید و اینجا هم تایپ کنید . از اتفاقات و تجربیات خوبتون بگین هر چند کوچک هم باشه بگید و منتظر نتیجش باشید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای درست کار کردن قانون جذب اول باید روحیه آدم شاد باشه تا بتونه چیزهای خوبی رو جذب کنه یه فرد افسرده نمی تونه به چیزهای خوب فکر کنه تا جذبشون کنه پس پیش نیاز قانون جذب حاله خوب هست که اینجا با تمرینات میشه بهش رسید . انشالله بعدا تمرینات قانون جذب رو هم میزارم 🌹

چرا اکثر ما ها میگیم که قانون جذب برای من نمیشه . عمل نمیکنه و ... چون اکثریت هنوز توی مرحله اول ( دوست داشتن خودمان ) اونقدر قوی نشدیم که بیایم مرحله جذب 😍

برای جذب کردن شما باید خودتان را با آن چیزی که میخواهید هم جهت کنید یعنی قدردان باشید و برای دریافت آن شور و اشتیاق داشته باشید. اول باید از درون خودت رو شاد کنی تا اون ذوق توی تو ایجاد بشه اگر به جای شکایت برای چیزهایی که دارید قدردانی کنید احساس بهتری پیدا میکنید و این باعث جذب چیزهای بهتری به سمتتان میشود . پس اولین قدم باید با انجام تمرینات خودتون رو دوست داشته باشید و حس خوب رو توی خودتون ایجاد کنید 

دوستای عزیزم تمرینات رو دنبال می کنید ؟ با قامت صاف راه میری ؟ هر روز ده تا داشته هات رو می نویسی و از بابتش از خدا تشکر می کنی؟ توی آینه به قول هایی که به کودک درونت دادی عمل می کنی ؟ تمرین تسبیح چطور؟ دستبند مبارزه با افکار منفی دستته ؟ اگه تا اینجا با تمرینات اوکی هستین تمرین شماره 5 رو بزارم

ببنید دوستان بالخره ما سال ها با افکار منفی زندگی کردیم و اجازه دادیم خودشون رو توی وجودمون جا کنن و روزگارمون رو خراب کنن پس نباید انتظار داشته باشیم که یک شبه از دستشون خلاص بشیم باید به مرور با انجام تمرین ها بهشون بفهمونیم که دیگه جایی توی ذهن و وجود ما ندارن چون افکار مثبت رو جایگزینشون کردیم

امروز جلوی آینه به دختر کوچولوی درونت بگو :

تو در هر حالت با ارزشی 

اشتباهاتت قابل اصلاحن اما اصل وجودت با ارزشته 

مهم ترین آدم کل زندگیه من تو هستی

تو تنها حامی من توی تمام لحظه های عمرمی  .

عزیزم خودت رو با کسی مقایسه نکن .

برد و باخت مهم نیس اگه از دیروزت بهتری پس برنده ای

تمرین آینه را با تشکر کردن برای فرد زیبایی که در آینه میبینی ادامه بده  چند تا از ویژگی های خوبش رو یاد آوریش کن و بگو که بهش افتخار میکنی و بهش قول بده بهترین ها رو براش رقم خواهی زد

خودت رو که سرزنش نمی کنی؟؟؟؟

بخاطر اتفاقات گذشته خودت را سرزنش نکن و با خودت فکر کن که چه درسهایی باید از آن اشتباه می گرفتی؟ بخاطر اشتباهات خودت را محکوم به راکد ماندن نکن  . عزیزم تو جریمه ی اتفاقات گذشته را با اشک ها . ناله ها و پشیمانی هات پرداخت کردی تصمیم بگیر که درست زندگی کنی و دیگه جریمه پرداخت نکنی . خودت رو بشناس که چه توانمندی ، علاقمندی و استعدادهایی داری و تمرین کن تا نقاط ضعف و قوت خودت رو پیدا کنی و به خود احترام بگذار و خودت رو دوست داشته باش

تو یکبار توسط خدا آفریده شده ای  یکبار هم خودت  خالق خودت باش . هر لحظه شادی،  محبت،  عشق و موفقیت و پیشرفت خلق کن با خودت زندگی ات را زیبا زندگى کن دوست من🌹

تمرین تسبیح رو انجام میدید دوستان؟

انسان ها 10 الی 15 دقیقه بعد از خواب و به همین مقدار قبل از خواب رفتن در شرایطی قرار میگیرند که هر نوع فکر حرف و تصویری را که در رویا یا واقعیت با ان مواجه شوند در طول روز عینا برای خود شبیه سازی می کنند . در این زمان ضمیر خودآگاه و ناخوآگاه ما در نزدیکترین تماس با هم هستند . و همه اینو میدونیم که هر چیزی رو که ضمیر ناخودآگاه ما باور کنه صد در صد بدون شک اتفاق میوفته

بخاطر همین تمرین هایی امثال تسبیح یا تکرار جملات تاکیدی و ... بهتر هست توی این تایم انجام بگیره چون در طول روز تاثیر خودش رو میزاره و یا شب ها خواب آرامی رو بهت تقدیم میکنه  مهم این است که تلقین ها وارد ناخودآگاه شوند بعد از آن دیگر کاری نکنید بلکه منتظر معجزات درمانی باشید 

ﺯﻧﯽ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺷﺖ هر شب قبل از خواب ﺑﺎﺑﺖ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ دارد خوشحالی هایش را بنویسد.‏ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ شبها ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﻮﺷﺖ:‏ 

ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺐ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﺮﺧﺮ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺭﺍ ﻣﯽﺷﻨﻮﻡ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ! و در کنار من 

ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻢ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ‏ﺷﺴﺘﻦ ﻇﺮﻓﻬﺎ شکایت میکند ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﻬﺎ ﭘﺮﺳﻪ ﻧﻤﯿزﻧﺪ! ﺧوشحالم ﻛﻪ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﻡ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺷﻐﻞ ﻭ ‏ﺩﺭ ﺁﻣﺪﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﯿﻜﺎﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ!

ﺧوشحالم که ﻟﺒﺎﺳﻬﺎﯾﻢ ﻛﻤﯽ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻏﺬﺍﯼ ﻛﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺍﺭﻡ! 

ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺍﺯ ﭘﺎ ﻣﯽﺍﻓﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺳﺨﺖ ﻛﺎﺭ ﻛﺮﺩﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ!‏ 

خوشحالم ﻛﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺸﻮﯾﻢ ﻭ ﭘﻨﺠﺮﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﻛﻨﻢ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻡ! 

ﺧوشحالم ﻛﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﻣﯿﺸﻮﻡ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺁﻭﺭﻡ ﻛﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺳﺎﻟﻢ ﻫﺴﺘم! 

ﺧوشحالم که ﺧﺮﯾﺪ ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ‏ﺳﺎﻝ، ﺟﯿﺒﻢ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻋﺰﯾﺰﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﺨﺮﻡ! ﺧوشحالم که ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺯﻧﮓ ‏ﺳﺎﻋﺖ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﻮﻡ، ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﻡ

این زن سعیده قدس بنیانگزار موسسه خیره محک (حمایت از کودکان  ) و جزء ۱۰ زن برتر جهان در سال ۲۰۱۳ می ‏باشد.

تمرین شماره 5 ( تمرکز به حال و دریافت انرژی هر چیز )

ما ها عادت کردیم به اینکه هر کاری که داریم انجام می دیم همان لحظه به همه چیز فکر می کنیم غیر از همون کار !!! این باعث می شه انرژی پنهان کارها رو دریافت که نمی کنیم هیچ! کلی هم انرژی ذخیره شده مان را الکی خرج می کنیم

مثلا صبحونه می‌خوریم در حالی که فکرمون هزار جای دیگه است غیر از صبحانه خوردن 

یه لیوان چایی رو می نوشیم به این فکر می کنیم که چرا جواب فلانی رو محکم بهش ندادم و ...

بعد موهامون رو شونه می کنیم همون لحظه به لیست خرید امروز فکر می کنیم و ... 

در این تمرین سعی می کنیم تا هر لحظه که هر کاری رو انجام میدیم فقط به اون تمرکز کنیم تا از این روش بتونیم انرژی اون چیز رو دریافت کنیم و تبدیل به یه فرد پر انرژی بشیم

پس حالا شروع کنیم به تمرین شماره 5

برای خودتون یه استکان چای بریزین با دقت سعی کنید فقط به کاری که دارین می کنین فکر کنین بعد در یه جای آروم بنشینید و با آرامش چای رو میل کنید . به این فکر کنید که با هر جرعه ی چای همه ی انرژی موجود در آن را دریافت می‌کنید و لذت می‌برید .

به لحظه لحظه ی خوردن چای دقت کن تصور کن داره میره مثلا توی گوارشت و روده ها و کلی انرژی و سلامتی بهشون میرسونه

(( اگه فکر دیگه‌ای اومد توی ذهنتون خودتون رو سرزنش نکنید . فقط آروم سعی کنید دوباره به خوردن چای برگردید ) )

زمان خوردن غذا فقط به خوردن غذا فکر کنید مجسم کنید با هر لقمه انرژی موجود در غذا به همه ی سلول های بدنتون میرسه از هر لقمه ی اون لذت ببرید . 

نکته: غذایی که این مدلی ( با مراقبه ) خورده میشه هرگز باعث چاقی های موضعی نمیشه !!! هیچ چربی در بدن انباشه نخواد شد و تبدیل به اضافه وزن نخواهد شد بلکه فقط انرژی اون رو دریافت خواهیم کرد

در واقع وقتی ما غذا می خوریم در حالی که به صد تا چیز غیر از خوردن غذا فکر می کنیم با اینکار باعث انباشته شدن اون در جاهای نامناسب می شیم . بر عکسش هم صادقه یعنی کسانی که هر چیزی که می خورن چاق نمی شن

اگه فقط روی غذا خوردن تمرکز کنین و با عشق غذا بخورین همه ی انرژی موجود در غذا رو دریافت می کنین .

حتی می‌تونین مجسم کنین که دوست دارین غذا در چه قسمتی از بدن شما باعث چاقی بشه! 

وقتی دارین غذا می خورین توی دلتون با لقمه هاتون حرف بزنید

از لقمه ی خودتون بخواهید که همه ی نیروش رو به شما انتقال بده 😊(این یکی از مراقبه های هندوهاست)

وقتی یه سیب دست میگیری باید از رنگش به وجد بیای باید بوش کنی و ...

در زمان مسواک زدن فقط به مسواک زدنتون فکر کنین سعی کنید از این کار لذت ببری

توی پارک قدم بزن و تک تک درختان را ببین

با دوستت حرف میرنی  تک تک کلماتش را بشنو . 

به ترانه ای گوش میدی  تک تک نت ها را بشنو

خلاصه به تدریج خودتون رو عادت بدید که هر کاری که دارین انجام می دین فقط به اون فکر کنید و تصور کنید با این کار همه ی انرژی نهفته در اون کار رو دارین دریافت می کنین. اولش شاید براتون سخت باشه اما شدنیه ! به مرور در این کار مهارت بیشتری پیدا می کنید

یک  ( استاد بزرگ) هندی با مریدانش دسته جمعی با هم در جایی بیرون شهر زندگی می کردند . همه ی مرید های اون موظف بودند سالها پیش اون زندگی کنند و آموزش ببینند. یک روز یه نفر به اون استاد مراجعه می کنه و می گه شما چه طوری به این قدرت رسیدین که می تونین با نگاه دیگران رو شفا بدین؟ وقتی من مرید شما بشم در طی این همه سال که باید پیش شما بمونم چه تمرین هایی انجام میدیم؟

در طول روز چه کار می کنیم استاد می گه : ما صبح ورزش می کنیم بعد صبحانه می خوریم بعدکار می کنیم تا ناهار بعد ناهار می خوریم کمی استراحت می کنیم باز کار می کنیم و شب می خوابیم!!! 

اون شاگرد عصبانی میشه و میگه امکان نداره! ما همه ی این کارها رو انجام می‌دیم اما قدرت شما رو نداریم . 

استاد می گه: هرگز شما مثل ما این کارها رو انجام نمیدید. شما صبحانه می خورید ، کار می کنید ، تفریح می کنید ، در حالی که به چیز دیگه ای دارین فکر می کنین اما ما وقتی صبحانه می خوریم فقط به خوردن اون فکر می کنیم! وقتی کار می‌کنیم فقط به اون کار فکر می کنیم وقتی ... بنابراین شما هیچ انرژی ای دریافت نمی کنید!!! اما ما همه ی انرژی های موجود در طبیعت رو دریافت می کنیم و با بخشیدن فقط مقداری از اون به بیمارها باعث شفای اون ها میشیم! خوب دوستان پس از امروز یک تصمیم بگیریم با تمرکز و لذت بردن از کاری که همین الان داریم انجام میدیم همه ی انرژی موجود در اون رو دریافت کنیم و اینطوری به فردی پر انرژی تبدیل بشیم 

شاید بعضی از دوستان تازه وارد بگن که ما چیزی برای شکر گذاری نداریم که چی نویسیم !!؟؟

ببیند همه ما توی این نا برابری های زندگی ریز دلخوشی هایی هم داریم که می تونیم بهشون تمرکز کنیم و تقویتشون کنیم اگه یه سری به یادداشت های روزانه دوستان در تاپیک قبلیمون بزنید  خواهید دید که روزانه اصلا متوجه نیستیم که چه نعمت هایی بزرگی داریم و سرسری از کنارشون رد میشیم و روی بدبختی ها و نداشته ها زوم می کنیم و به این ترتیب به سوی خودمون جذبشون میکنیم . همین الان که شما اومدید این پست رو بخونید یعنی یه گوشی موبایل دارید از اون مهم تر دست و انگشتانتون بی نظیرتون هست و از همه اینا مهم چشمان سالم شماست که تونست این تاپیک رو بخونه و می تونه همچنان زیبایی ها ی دنیا رو ببینه و ...

❤ همین نفس کشیدن میدونید چقدر توسط خدا برنامه ریزی شده ؟ تا حالا فکر کردید چه سیستم بزرگ و برنامه ریزی شده ای پشت هوایی که باهاش تنفس میکنیم هست؟ اگر منظومه شمسی فقط کمی تو کهکشان خودش جابجا بود اگر زمین فقط یه ذره وضعیتش نسبت به خورشید فرق داشت، اگر شرایط اتمسفر جور دیگه ای بود اگر درختان نبودن و ... تنفس ما ممکن نبود، نفس کشیدن ما یه اتفاق ساده نیست! کافیه لحظه ای به عظمتش فکر کنیم ❤

پس شما هم یه مدت سعی کنید به داشته های کوچکت فکر کن وقتی حس خوب واقعی اومد توی قلبتون بهتون اطمینان میدم یکی یکی کائنات بهترین ها رو برات می فرسته تا حالت رو کوک تر کنه