2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 23362 بازدید | 414 پست

دوستای گلم اگه روزی ناراحت بودید یا الکی خسته و دپرس بودید نگران نباشید چون واسه اینکه درونتونو شاد کنید باید از درون تمیز بشید خوب شما میخواید یه حوض کثیف رو تمیز کنید دو تا پارو بزنید لجناش میاد بالا آره کثیف تر میشه ولی این کثیفی موقتیه چون دارید در نهایت حوض رو تمیز میکنید. روح ما هم همینه وقتی از بچگی کلی الگو و باور نادرست داشتیم و الان داریم به خواست خدا و تلاش خودمون و کمک همدیگه درونمون پاکسازی و زیبا میکنیم یکم سختی داره یه جاهایی ممکنه جا بزنید. نگران نباشد بعد گذشت این دوران عالی تر از قبل میشید چون یه چیز منفی از درونتون کنده شده و این فوق العادست

تمرین شماره 6 ( هدف گذاری )

انسان بی هدف احساس پوچی میکند و روز به روز افسرده می شود . سعی کن همیشه یه چیزی رو به عنوان هدف خودت قرار بدی و وقتی بهش رسیدی از انرژی مثبتش استفاده کن برای هدف جدید . 

قرار نیست هدفت همچین شاخ باشه هدف های بزرگت رو چند مرحله ای کن تا رسیدن بهش راحت تر باشه .

مثلا یه خانم خانه دار می تونه هدفش رو تا فلان تاریخ فلان مبلغ پس انداز قرار بده و تا فلان تاریخ خرید یه طلای کوچولو و همینطور ...

دوستان اصلا هم دلسرد نشین زمان همیشه هست . 

کسی که ورزش یا رقص خاصی رو دوست داره هدفش می تونه آموزش اون رقص و ... باشه . پشت کنکوری ها هدف مخصوص خودشون رو دارن و ... خلاصه برای اینکه روحت رو جلا بدی همیشه باید یه هدفی توی دلت باشه و نا امید نشی

تا ﺣﺎﻻ ﺷﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﺑﭙﺮﺳﻦ ﭼﺎﻯ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﻯ ﻳﺎ ﻗﻬﻮﻩ؟

ﺷﻤﺎ ﺑﮕﯽ : ﻓﺮﻗﻰ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ .

ﺑﭙﺮﺳﻦ : ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ  ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ﻳﺎ ﻧﺎﺭﻧﮕﻰ ؟ 

ﺑﮕﻴﻦ ﻓﺮﻗﻰ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ 

ﺑﭙﺮﺳﻦ : ﺑﺮﺍﻯ ﺷﺎﻡ ﻛﺠﺎ ﺑﺮﻳﻢ ؟ 

ﺑﮕﻴﻦ : ﻓﺮﻗﻰ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ ...

ﺑﭙﺮﺳﻦ : ﭼﻪ ﻓﺼﻠﻰ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ؟ ﺑﮕﻴﻦ : ﻓﺮﻗﻰ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ !!! ﻫﻴﭻ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﭼﺮﺍ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﭼﻴﺰﻯ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻓﺮﻕ ﺑﻜﻨﻪ ﻳﺎ ﻧﻜﻨﻪ ؟ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺑﻰ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﻧﺪﺍﺭﻳﻦ ﻛﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﻜﻢ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻛﻨﻴﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﺍﻯ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﻓﺮﻕ ﻛﻨﻪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻳﻦ ﻳﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻳﻦ ؟ 

ﻭﻗﺘﻰ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻭﻧﻴﻦ ﭼﻰ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻴﻦ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺭﻳﻦ ﻛﻪ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺑﺪﻭﻧﻪ ﭼﻰ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺪﻩ ! ﻭﻗﺘﻰ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻴﻦ ﭼﻪ ﺷﻐﻠﻰ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻳﻦ ، ﭼﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ ﺑﺮﺍﻯ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺍﻳﺪﻩ ﺁﻝ ﺷﻤﺎ ﻻﺯﻣﻪ، ﭼﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻯ ﭼﻪ ﻣﺎﺷﻴﻨﻰ، ﭼﻪ ﻫﻤﺴﺮﻯ ﺟﻮﺍﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻯ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺷﻤﺎﻯ ﺑﻰ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﭼﻪ ﺗﺼﻤﻴﻤﻰ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻴﺮﻥ ؟

ﻭﻗﺘﻰ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻫﺪﻓﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﻣﺸﺨﺺ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﻼﺗﻜﻠﻴﻔﻰ ﺩﺭﻣﻴﺎﻥ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺍﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﺑﻰ ﺗﻔﺎﻭﺗﻰ ﺩﺭﺑﻴﺎ . ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎت رو ﻟﻴﺴﺖ ﻛن و  ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻫﺎﺷﻮ ﺩﺳﺘﭽﻴﻦ ﻛﻨﻴﻦ و توی دفترچه یادداشتت بنویس و به نوبت یکیش رو انتخاب کن .

حالا بیاین هر کدوم یه هدف کوچیک انتخاب کنیم و برای رسیدن بهش دلیل بگیم و تلاش بکنیم 

مثلا اگه کسی هدفش گرفتن گواهینامه رانندگی هست دلیلش رو اینطوری بگه : می خوام برای رشد شخصی و استقلالم گواهینامه رانندگیم رو بگیرم  من باور دارم که می تونم

بعد در مورد راه های رسیدن به هدفت تحقیق کن و  سراغ اولین قدم برای رسیدن به هدفت برو تصمیم بگیر که این هفته استارت شروع این هدف رو بزنی یک کار کوچیک براش بکنی ثبت نام انجام بدی یا کتابش رو بخری . مطالعه قوانین رانندگی رو شروع کنی و تمریناتت رو سر وقت بری و مطمئن باش که میتونی و در نهایت از نتیجش لذت ببری . و همینطور بعد اینکه موفق شدیم هدف بعدیمون رو جایگزینش کنیم🌹

مثلا من توی دفتر یادداشتم حدود ده تا هدف نوشتم

ولی دوتاش رو انتخاب کردم که بابتش تلاشم رو میکنم و راه های رسیدن بهشون رو پیدا میکنم

1) تا دو ماه یه طلای هر چند ریز بخرم 

2) تا یلدا یه نوع رقص برای دخترم یاد بدم

انشالله بعد از اینکه به این هدفام رسیدم . از لیستی که توی دفترچم دارم یه هدف دیگه میارم و برای رسیدن بهش راه پیدا میکنم و تلاشم رو میکنم 😍

راستی دوستان یادمون باشه توی این تمرینمون هم حق سرزنش کردن خودمون رو نداریم و اگه هدفمون بزرگ باشه چند مرحله ای میکنیم . زمان همیشه هست

دوستان من وقتی یه هدفی و خواسته ای رو می نویسم و برای رسیدن بهش ذوق میکنم انگار کل کائنات از من جلو تر داره تلاشش رو میکنه تا بهش برسم و معمولا هم زودتر از اون وقتی که انتظار داشتم بهش میرسم 😍😍

و اینکه من توی یه بخشی از دفترچه موبایلم تمام خاطراتی که در گذشته یا حال خوشایند هست رو می نویسم انگاری یکی همش سعی میکنه من زود زود دست به قلم بشم و این دفترچه رو بنویسم ... الان این دفترچم اونقدری شده . هر از گاهی می خونمشون و کلی انرژی می گیرم👌

http://sv.darvishmusic.com/music/98/aban/1/Afo Khodet Bash 320.mp3

اینم یه آهنگ تقدیم به همه دوستام که عاشقانه خودشون رو دوست دارن

اینم متن آهنگ👇

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش

بگذار حسودان همه عیب تو بگویند

باور مکن و دلخوش اقبال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش!

دنبال کسی باش که دنبال تو باشد!

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش!

پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت

منت نکش از غیر و پروبال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرایی

پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش

یک روز از خواب بیدار می شوی نگاهی به تقویم می اندازی!نگاهی به ساعتت

و نگاهی به خود خودت در آینه

و می بینی هیچ چیز و هیچ کس جز خودت حیف نیست...

گاهی به علایقت احترام بگذار

دست خودت را بگیر و به خرید برو!

برای آخر هفته ات برنامه ی دلخواهت رو بچین!

خودت را به نوشیدن یک قهوه در در خانه ات یا کافه ای که دوست داری دعوت کن!

چشمانت را ببند و برای خودت یک موسیقی آرام بگذار!

بیخیال ماشین و اتوبوس و مترو ، مسیر تکراری هر روز را قدم بزن!

کتابی که دوست داری را به خودت هدیه کن!

برای گلدان اتاق خوابت ، گلهای خوشبو بگیر!

در دفترچه ی روزانه ات بنویس:

تو قرار است از لحظاتی که میگذرد لذت ببری!

به خودت، به علایقت احترام بگذار!

دوست عزیزم آرامش ﻣﯿﺨﻮﺍهی ؟

❤  ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻦ  هدف داشته باش . انسان بی هدف به راحتی افسرده می شود

❤ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ وابسته نباش ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﺎﻧﺪ.

❤ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﻗﺎﯾﻊ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ

❤ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻮﺳﺖ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻦ فقط به او گوش کن

❤ خودت را با کسی مقایسه نکن

❤ شکرگزار باش

❤ کمک کن  . تو توانایی  شاید همه توانایی روحی و جسمی برای یاری کردن ندارن

❤️ با همه بدون هیچ توقع و چشم داشتی ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ

❤ کسی که خودش رو دوست داره مدام خودش رو سرزنش نمیکنه 

❤ کسی که خودش رو دوست داره صاف و با اعتماد بنفس راه میره و صاف میشینه

❤کسی که خودش رو دوست داره ورزش . رقص یا پیاده روی و ... میکنه

❤ کسی که خودش رو دوست داره تنش رو لایق بهترین ادکلن ها و عطر ها میدونه

❤ کسی که خودش رو دوست داره با حرفهای بد دل کسی رو نمی شکنه تا بعد عذاب وجدان بگیره 

❤ کسی که خودشو دوست داره غذای سالم و مقوی میخوره

❤ کسی که خودش رو دوست داره تنش رو لایق لباس های تمیز و البته شیک میدونه

❤ کسی که خودش رو دوست داره مواظب دندون هاش هست 

❤ کسی که خودش رو دوست داره برای رسیدن به اهدافش تلاش میکنه 

حالا بگو ببینم خودت رو دوست داری ؟؟؟ 😉

امروز جلوی آینه به دختر کوچولوی درونت  اینگونه بگو

سلام خود با ارزشم

چند وقتی بودکه غبار غم بر دلت نشسته بود و من بی تفاوت به این موضوع از کنارت رد میشدم

یادت که می‌آید چه شد؟ 

هر کس برای خودش زندگی کرد و کسی تو را ندید

اما خود زیبای من تو توانستی

تو به جای غصه خوردن و یک عمر گریستن که حق قلب کوچکت نبود محکم ایستادی و اشکت را باران رحمت کردی بر زندگیت و باریدی تا دانه عشق در وجودت رشد کند

عزیزترینم ازت تشکر میکنم بابت همیشه که باعث سربلندی ام شدی 

ممنون که همیشه کنارم بودی و هستی

تو تنها کسی هستی که برای آرزوهای من بیش از هر کسی دل دل میکنی و تلاش میکنی 

از تو عذر میخواهم اگر کسی را در قلبت راه دادم که لایق وجود پر مهرت نبود 

عزیزم .  تو در هر شکلی زیباترینی ، دیگر نمی‌گذارم کسی تو را آزار دهد و با حرفهایش قلبت را مچاله کند

منِ عزیزم!

ببخش که پیش از این‌ها با تو خوب رفتار نمی‌کردم، ببخش که وادارت کردم آدم‌هایی را دوست داشته‌باشی که ارزش فکر کردن هم نداشتند، ببخش که برای موفق‌تر شدنم،

تو را نادیده می‌گرفتم و آزارت می‌دادم،

ببخش که در کارزار بی‌رحم روزگار با لجاجت برای خواسته‌هایم ایستادم،

آن‌قدر که برف و بوران اندوه ببارد و موهایت زودتر از موعدش سپید شود.

ببخش که نادیده‌ات گرفتم و اجازه دادم غمگین باشی، ببخش که نوازشت نکردم، در آغوشت نگرفتم و تو از بی‌پناهی‌ات به آغوش سرد غریبه‌ها پناه بردی.

قول می‌دهم تمام کنم؛

بیش از توانم جنگیدن را،

بیش از ظرفیت آدم‌ها محبت کردن را، و بها دادن به آدم‌های اشتباه را.

قول می‌دهم بیشترین زمانم برای تو باشد، روزی چندبار با تو در آیینه قرار بگذارم، روزی چندبار در آغوشت بگیرم، موهایت را شانه بزنم، غمگین که شدی آرامت کنم، برایت چای بریزم، دستانت را بگیرم و با تو تمام راه‌های آرام جهان را قدم بزنم.

منِ عزیزم! بعد از این تو را بیشتر از هرکسی و هرچیزی دوست خواهم‌داشت و برای شادی‌ات، همه کار خواهم کرد.

لطفا مرا به‌خاطر تمام کوتاهی و اشتباهاتم ببخش،

دوستت دارم.

متن از

نرگس صرافیان

امروز با تمام وجودت فریاد بزن

من عاشق خودم هستم 🙆

من خودم را بی نهایت دوست دارم 🙆

من خالق اهداف خودم هستم🙆

من باید زندگی رویایی خودم را بسازم🙆

طلب هدایت اول صبحی

دوستان اگه می خواین یه روز عالی رو شروع کنید اول صبح از خدا طلب هدایت کنین .  این توی خیلی از کتابها نوشته  صبح بعد از بیدار شدن بنشینید و در حالت مراقبه از خداوند طلب هدایت کنید باور کنید  یک دقیقه هم طول نمیکشه .   از صمیم قلبتون از خدا بخواین امروز طبق خواست اون و طرح الهی زندگیتون پیش بره و هر لحظه در کارهاتون کمکتون کنه و بعدش همه چیز رو به خدا بسپارین و خودتون شاداب و سرحال به کارهای روزانتون بپردازین ... دوستان طلب هدایت اول صبحی واقعا عالیه 👌 و معجزه میکنه

تمرین شماره 7 ( سالم خوری )

تغذیه سالم نشان دهنده ی احترام به خودمون و دوست داشتن خودمون هست . وقتی من خودم رو دوست داشته باشم پس سعی میکنم از همه لحاظ مراقب خودم باشم .

بیاین از امروز  به صداى بدنمون گوش بدیم و فقط زمانى غذا بخوریم که واقعا گرسنه هستیم  و حتما آرام و با تمرکز غذا بخوریم و زمانى که سیر شدیم نه در حد ترکیدن دست از غذا بکشیم

تمرین امروزمون این باشه که ببینیم چه چیزهایی تو سبد غذایمون هست ؟ آیا این محصولات سالم هستند؟ آیا برامون مفید هستن ؟ چه چیزهای غیر ضروری هستن که می تونیم حذفشون کنیم؟ چه چیزهای مضر رو میتونیم با مفیدها جایگزین کنیم ؟

مثلا سوسیس و کالباس و تنقلات صنعتی حذف بشن 👌

چای سیاه با چای سبز و دمنوش ها عوض بشه 👌

بجای کیک و شیرینی .کیک های سالم خونگی بپزیم 👌 جایگزین قند و شکر عسل .خرما . توت خشک ومویز بشه👌

و اینکه سعی کنیم بیشتر خریدهامون از میوه و سبزی فروشی ها انجام بشه نه سوپر مارکت ها 

اگه دقت کنیم مثلا آب هویج خانگی هم به صرفه تره هم مقوی تر 👍 درحالیکه یه قوطی کوچک آبمیوه مثلا هشت هزار تومنی چیزی جز رنگ . اسانس . ساخارین و مواد نگهدارنده  رو به بدن ما نمی رسونه

دوستان اگه شما هم در مورد سالم خوری و جایگزین کردن ایده ای دارین لطفا برامون بگین