تمرین :
تکرار کن من آگاهی دارم که سازنده زندگی خودم هستم .
آیا تابه حال به زندگی اطرافیانتون دقت کردین که چه کم و کاستی دارن چه خصوصیات خوبی رو دارن
سوال کن از خودت که مثل کی میخوای زندگی کنی همیشه توجه داشته باش به داشته هات به عقلت به ذهنت به سلامتت به خانواده ت به دوستات و.. شکر گذار باش
به خودت مهلت اشتباه نده و طوری زندگی کن که نهایت استفاده رو از زمانت ببری چون ساعت و ثانیه ها صبر نمیکنن سپری میشن
از یکجا نشینی سکون و بی حرکتی دوری کن خودت رو به چالش بکش چالش تغییر چالش اولین قدم چالش ثابت قدم بودن چالش تحمل سختی های مسیر
از خودت سوال کن
چه درس های رو به جای دروس مدرسه و دانشگاه و ... باید یادمیگرفتم که برای خوشبختی من لازم بود ؟
من در کدام یک از ابعاد زندگیم نیاز به تغییر دارم ؟
مثلا آیا با ورزش نکردن میتونم سالم بمونم
آیا با این روحیه من میتونم شاد باشم
آیا من فرزند/ همسر خوبی هستم؟
آیا من انسان موفقی هستم ؟
و ...
قدم اول پیدا کردن نکات ضعفت با نمونه سوالات بالاست که مربوط به ابعاد زندگی و ابعاد فردی و اجتماعی تو .
سوال دوم 👇
اگر من بخواهم پیشرفت کنم و تغییر بدم چه کار هایی رو باید انجام بدم یا انجام ندم ؟
اگر من تلاش کنم /تلاش نکنم چه سود ها / ضرر کرد هایی را خواهم داشت ؟
سوال سوم 👇
من چطوری خوشحالم ؟
چه افراد یا داشته ها یا خصوصیاتی رو باید حذف کنم ؟
چه کتاب های رو باید بخونم چه دوره هایی رو باید شرکت کنم ؟
باید برای زندگی ام چکار کنم ؟
آیا من شکر گذار بوده ام؟
آیا من الگو بوده ام؟
و ...
رسیدن به جواب سوالات و خواسته ها :
مشاهده : مشاهده کنید که امروز باید چطور باشین چکار کنید که دور باشید از اون خصوصیاتی که نیازمند تغییر هستند
تمرین :
تغییرات بزرگ رو با جمله یه کم شروع کنید چطوری : یه کم باید امروز شاد باشم ، یه کم باید مهربون باشم ،یه کم باید پرتلاش باشم و ...
مراقبه : از خصوصیات و ویژگی های خوب گذشته و از خصوصیات و ویژگی های تغییر یافته مراقبت کنید مثل یک شی یا گوهر با ارزش با جمله من باید مراقب باشم که ..
چطوری : من باید مراقب باشم که مهربون باشم ، من باید مراقب باشم که شنوا باشم ، من باید مراقب باشم که سالم باشم ، من باید مراقب باشم که خلاق باشم، من باید مراقب گفتارم باشم من باید مراقب افکارم باشم و ...
محاسبه : شب ها به تموم ویژگی ها یا خصوصیاتی که مشاهده کردی که کاستی داری و مراقبت کردی که تغییر کنن نمره بده
مثلا من امروز با اعتماد به نفس بودم ۲۰
من باید شجاع میبودم اما امروز یه کم دلهره بی علت داشتم ۱۰
و ...
دقت داشته باش که نمرات با توجه به انتظارت از خودت ارزش گذاری میشه