2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

23352 بازدید | 414 پست

سلام دوستان امیدوارم هر کجا هستین حال دلتون عالی باشه . هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که یه نگاهی هم به خودمون بیاندازیم آیا دقت کردین که این روزا  چقدر خودمون فراموش کردیم؟ در کل زندگی و خودمون رو از یاد بردیم همش در تلاشیم که همسر رو راضی نگه داریم . بچه ها کمبودی احساس نکن . اگه شاغلیم مدیر ازمون راضی باشه و ...  مخصوصا ما خانم ها جسم روحمون رو فدای اعضای خانوادمون می کنیم و در آخر به فکر خودمون می افتیم این اصلاکار خوبی نیست فداکاری به این معنی که خودت رو فراموش کنی نه تنها خوب نیست بلکه بدترین کاری هست که شما می تونید در حق خودتون بکنید وقتی خودتون رو زیر پا میگذاری داری به کائنات این پیغام رو می فرستید  که من بی لیاقتم . من ارزشمند نیستم و ...

مطالبی که من اینجا خواهم گذاشت از کتابها و سایت ها و دیگر دوستان و کاربران خوبی هست که من واقعا از تجربیاتشون استفاده کردم و عالی بودن و من حال  خوبه الانم رو مدیون اونا هستم من قبل ها آدم استرسی بودم و همیشه نگران آینده بودم به جنبه بد هر چیزی تمرکز می کردم و برای خودم از کاه کوه می ساختم و اینطوری بود که روز به روز افسرده میشدم و ... یه دفعه به خودم اومدم و گفتم سارا تو داری با خودت چیکار میکنی ؟ یه تکونی به خودت بده . و اینطور شد که شروع به تحقیق و کتاب خوانی . وب گردی و معاشرت با افراد موفق زندگیم کردم . روحیم روز به روز بهتر شد این حالات کاملا توی چهرم آشکار بود همه بهم می گفتن چیکار کردی پوستت اینقدر عالی شده ؟ خیلی شادتر به نظر می آیی و ... طوریکه الان وقتی به دغدغه های گذشته ی خودم فکر میکنم خندم میگیره من ناخواسته با تمرکز کردن به جنبه های بد زندگیم به اونا بها میدادم .  قصدم اینه که با انجام یک سری تمرین هایی کنار هم بتونیم نسبت به خود احساس خوبی داشته باشیم . وقتی خودت رو دوست داشته باشی انگار عالم و آدم دست در دست میدن تا کیفت رو کوک تر بکنن . بخدا این یه قانونه حتی اجداد ما هم به این قانون اعتقاد داشتن و به زبان عامیانه خودشون می گفتن بد بیاری بد بیاری رو میاره و برعکس ...  پس خودتون رو دوست داشته باشید . عاشق خودت که شدی یاد می گیری آدمِ درستی را برای عاشق شدنت انتخاب کنی عاشق خودت که باشی دیگر عاشق کسی که فقط عذابت میدهد نمیشوی عاشق خودت که باشی آنی را انتخاب میکنی که آغوشش امنیت و لبخندش آرامش است دوستت دارد و به تو احترام می گذارد .

می خوام اینجا از چیزهایی که یاد گرفتم و توی زندگیم نتیجه داده و روحیم رو خوب کرده بگم تا کنار هم این روحیه ی خوبمون رو حفظ کنیم چون رمز موفقیت توی یه کاری اینه که  تمرین تداوم داشته باشه چرا که انسان ذاتا فراموش کار هستند از شما دعوت میکنم تا بیاین کنار همدیگه قدم به قدم شروع کنیم تا با تمرین هایی که در این تاپیک خواهم گذاشت به یک آرامش مطلق برسیم و روحیمون رو عالی کنیم . فقط  دوستای عزیزم لطفا با لبخند وارد شوید😊

دوست داشتن خودت مهم ترین و اصلی ترین قدم برای رسیدن به آرامشه این رو مطمئن باش تا خودت رو دوست نداشته باشی دیگران هم نمی تونن تو رو دوست داشته باشن درواقع تو با احترام گذاشتن و ارزش دادن به خودت به انسانها و البته کل کائنات این پیام رو میدی که من یه موجود باارزش هستم و اونا به خودشون اجازه نخواهند داد با تو هر جوری که دلشون خواست رفتار کنن ( دیدید وقتی یه کمد اتاق رو مرتب میکنیم و با سلیقه میشه دفعه بعد که در کمد رو باز میکنیم و از روی عادت یه چیزی رو می خوایم توش پرت کنیم به محض اینکه با سلیقه بودن کمد رو میبینیم به خودمون میایم اول یه حس خیلی خوب ( انرژی مثبت ) دریافت میکنیم بعدش انگار خجالت میکشیم که این نظم و زیبایی رو بهم بریزیم و زود اون لباس رو تا میکنیم و جای مخصوص میزاریم تا به زیبایی کمد اضافه بشه . اینجا هم وقتی تو با خودت مهربون باشی و به خودت احترام بزاری اصلا کسی جرات نمیکنه زیبایی تو رو بهم بزنه . انگار کل کائنات دست در دست هم میدن تا هر روز به نظم و زیبایت اضافه کننن😍😍

خودت رو بیشتر از هر چیز دیگه توی دنیا دوست داشته باش حتی از بچت هم بیشتر چون اگه بخوای مادر یا پدر خوبی برای بچت باشی اول باید از درون حال دلت خوب باشه و خودت رو قبول داشته باشی تا بعد بتونی این انرژی رو به بچه نیز انتقال بدی

اول از همه باید یاد بگیریم که سرزنش کردن خودمان ممنوع ☝ البته که هر انسانی عیب و ایرادهایی داره اصلا اشتباه کردن جزئی از یادگیریه هیچ کودکی نیست که بدون زمین خوردن راه رفتن رو یاد بگیره ما هیچ بچه ای رو به خاطر این کارش سرزنش نمی کنیم چون مطمئنیم که داره یاد میگیره و سعی و تلاش میکنه که اصلاحش کنه . با سرزنش کردن و گفتن جملاتی مانند چقدر احمق بودم چرا اونجا این حرف رو گفتم ؟ واقعا گیجم چرا فلان سوال ساده رو نفهمیدم و ... هیچ چیز درست نمیشه که هیچ بدتر هم خواهد شد اصلا  امروز یک اشتباه توی زندگیت رو انتخاب کن چیزی که با یاد اوریش اذیت میشی درس ها و تجربه های مهمی که از اون اشتباه یاد گرفتی رو به خاطر بیار میبینی که سرزنش کردن جز تحقیر و منزوی و ترسو کردنه کودک درونت چیزی رو عوض نخواهد کرد

چند تا تمرین اولیه برای اینکه خودمون رو دوست داشته باشیم وجود داره که طی این تاپیک خواهم گفت و امیدوارم کنار هم انجام بدیم و از نتیجش شگفت زده بشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از شروع تمرینات برای دوست داشتن خودمان از شما دوستای گلم می خوام برای اینکه حس بهتری برای شروع تمرین ها داشته باشید امروز یه دفترچه خوشگل برای خودتون انتخاب کنین (می تونه دفتر یادداشت گوشیتون هم باشه ) اسم این دفترچه رو میزاریم دفترچه اتفاق های خوب و شکر گذاری های سارا ( شما اسم خودتون رو بنویسید) از قسمت جلوی دفتر شروع کنید و هر روز ده مورد اتفاق خوب زندگیتون رو با دلیلش بنویسین اتفاق خوب حتما نباید چیز شاخی باشه همین که امروز تلوزیون آهنگ مورد علاقه شما رو پخش کرد یه اتفاق خوب کوچیکه . همینکه توی مترو یا اتوبوس صندلی برای نشستن پیدا کردین یه شکر گذاری دیگه😊 و در آخر هر جملتون از ته دل سه مرتبه سپاسگذارم یا متشکرم بگید

برای مثال: 

خدایا مرسی که به من چشمانی سالم دادی چون با اون ها می تونم تمام زیبایی های دنیا رو ببینم ( سپاس گذارم - سپاس گذارم - سپاس گذارم )

از قسمت پشت دفترتون برای اتفاق های خوب زندگیتون استفاده کنید ( هرچند کوچک) سعی کنید به گذشته و حال خوب فکر کنید و از توش اتفاق های خوب رو بیرون بکشید

نوشتن و یادآوری این اتفاق ها در واقع ناخواسته به مغزتون انرژی مثبت رو سرازیر میکنه و روحیه ی خوب رو براتون فراهم خواهد کرد

برای مثال :

اون روزی رو که توی شرکت استخدام شدم رو اصلا از یادم نمیره واقعا روز خوبی بود همه بهم تبریک می گفتن چه مزه ای داشت گرفتن اولین حقوقم و ...

دوستان لطفا این یادداشت برداری رو تا 30 روز انجام بدید 

دوستان عزیز کیا با من همراهن اعلام کنن . ده تا شکر گذاری هاتون رو می نویسین حالا اگه موافقین بریم سراغ تمرینات چند روزه برای دوست داشتن خودمان

یه نکته : ببینید دوستان فقط در حین انجام تمرینات دلسرد نشوید ما طی سالیان سال اونقدر خودمون رو ندید گرفتیم و اونقدر با کودک درونمون نامهربون بودیم و سرزنش و تحقیرش کردیم با انجام این تمرینات وقتی نازش می کنید و باهاش مهربونی هم کنید بهتون چپ چپ نگاه می کنه و باورش نمی شه و با خودش میگه مثل دفعه قبل می خواد قولم بزنه . بازم چند روز بعد تحقیرم میکنه و ... پس صبور باشید و تمریناتون تداوم داشته باشه تا باورتون کنه ..آروم آروم  و با شاد شدنش حال خوب رو تقدیمتون کنه

ممنوعیت های تاپیکمون

👎 سرزنش خودمان ممنوع 

👎 فداکاری بیش از حد ممنوع 

👎 مقایسه کردن ممنوع

(اگر قراره کسی با شما مقایسه شه خود شما هستید خود دیروزتون با خود امروزتون . آیا از دیروزخودتون بهتر شدید ؟ اگر بله آفرین به شما . اگر خیر. من شما رو سرزنش نمیکنم . هیچ کسی حق سرزنش شما رو نداره . دست به کاربشید و از شکست هاتون به عنوان تجربه استفاده کنین برای فردای بهتر ! دوست عزیزم هیچوقت حسرت زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری رو نخور  هر قلبی دردی داره فقط نحوه ابراز آن فرق داره بعضی ها آن را توی چشماشون پنهان میکنند و بعضی ها در لبخندشون  (( خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست )) بیایید از امروز یاد بگیریم به دلخوشی دیگران گیر ندیم سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن . احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه... یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره... یکی از مهمونی رفتن یکی تو سفر مکه اقناع میشه... یکی تو سفر تایلند! اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن. سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهم! چون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن. لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهیم ) 

دوستای عزیز من الان تمرین شماره 1 دوست داشتن خود رو می زارم . فقط کنار تمرین هایی که میزارم لطفا یادداشت برداری روزانتون رو فراموش نکید . و اینکه هر اتفاق خوب چه توی گذشته و چه در حال براتون افتاد و بابتش خوشحال شدید رو هم یادداشت کنید این کار برای روحیتون برای دنبال کردن تمرین ها عالی خواهد بود و اینکه کل کائنات در تلاش خواهد بود تا اتفاق خوب بدات فراهم کنه تا یادداشتش کنی😊 دوستتون دارم پیش به سوی تمرین شماره 1

تمرین شماره 1 (( آینه ))

شاید در ابتدا خنده دار براتون باشه ولی این تمرین واقعا معجزه میکنه 

برید جلوی آینه و خودتون رو محکم بغل کنید ! تو آینه نگاه کنید. بعد چشماتون ببندید و بگید خیلی دوست دارم عزیزم... ساراجون خیلی خیلی دوستت دارم ( شما اسم خودتون رو بگید ) خیلی ممنونم که همیشه در هر شرایطی کنارم بودی . من به وجود تو افتخار می کنم ! حس عجیبیه ! اولین باری که این کار رو می کنید شاید شک داشته باشید ولی ادامه بدید  تاثیر این تمرین از لحاظ روانشناسی هم ثابت شده است ... باید از ته دلتون توی آینه با خودتون حرف بزنید یه جاهایی از زندگی که نا دیدش گرفتین ازش معذرت بخواین . یه جاهایی که ازش دفاع نکردین . یه جاهایی که بی خودی سرزنشش کردین و ... به عمق کودک درونت نفوذ کن و دلداریش بده .  من وقتی این کار کردم خیلی گریه کردم بعدش دیدم چقدر باخودم نامهربان بودم احساس کردم اون کسی که داره گریه میکنه من نیستم کودک درون من بود . در آخر بهش قول بدید که از این به بعد تنهاش نمیزارین . تحقیرش نمیکنین . سرزنشش نمیکنین بهش از ته قلبتون افتخار میکنین و بعدش شجاعانه سه ویژگی که در خودتون می پسندید رو انتخاب کنید و به خاطر هر کدومش از خودتون تشکر کنین مثلا مرسی که اینقدر جذاب و شوخ طبع هستی . مرسی که اجتماعی هستی . مرسی که پوست زیبایی داری . اندام خوبی داری و ...

بعد هر زمانی از جلو اینه رد شدید به خودتون بگید دوستت دارم ...تو بی نظیری ... با این کار به کودک درونتون پر وبال بدین و منتظر نتایجش باشید! موفق باشید (( لطفا همزمان با این تمرین نوشتن روزانه دفتر یادداشت رو هم ادامه بدید))

دوستان یا دفترچه یادداشت بردارید یا توی همین دفترچه یادداشت گوشیتون بنویسین . هر روز ده مورد از داشته هاتون رو توی اون یادداشت کنید و پایان هر مورد از ته قلبتون سه مرتبه از خدا تشکر کنید . مهم نیست داشته هاتون حتما چیزه بزرگی باشه حتی با چیزهای کوچیک هم میشه روحیمون رو بسازیم مثلا توی خونه دارید از پنجره بیرون رو نگاه میکنید چشمتون به یه کارگر شهرداری میوفته که داره توی فضای سبز جلوی خونتون گل میکاره یا چمن ها رو کوتاه میکنه و ...  توی دفتر یادداشتت بنویس خدایا شکرت که این کارگر زحمت میکشه تا من هر موقع از پنجره بیرون رو نگاه کردم چشمم به گل های زیبا بخوره و روحیم خوب بشه ... یا از اون مهم تر خدایا ازت ممنونم که چشم های سالمی به من دادی تا گل های زیبای پشت پنجره رو ببینم بعدش سه مرتبه با تمام وجودتون بگین سپاس گذارم . سپاس گذارم . سپاس گذارم . هر روز ده مورد از این داشته هاتون رو بنویسین تا سی روز ادامه بدین یعنی روز دوم شما داشته شماره بازده تا بیست رو می نویسین و ... تا چند روز خودتون حس و حال خوب رو توی وجودتون خواهین دید و دیدتون به دنیا کلا عوض خواهد شد . موفق باشین🌹

خوب چه خبر دوستای عزیزم ؟ ده تا داشته های امروز رو هم نوشتین ؟ چند تا بوس توی آینه واسه خودتون فرستادین؟ 😊چقدر قربون صدقه خودتون رفتین؟ من که هر موقع از کنار آینه رد شدم انگار اون کودک درونم ازم خواست که یادآوریش کنم که چقدر دوستش دارم و بهش افتخار میکنم و  بهش اطمینان بدم دیگه اجازه نمیدم کسی اذیتش کنه و ... شما چطور؟

با خودت مهربان باش گذشت زمان به تو ثابت میکند که بسیاری از نگرانی هایت درگذشته بی مورد بوده اصلا شاید خندت بگیره و افسوس بخوری که در گذشته بخاطر همچین مساله ای ساعتها گریه کردی و غصه خوردی! پس عزیزم از لحظه و حال حداکثر استفاده را ببر بخدا تمام موفقیت ها وقتی سراغ تو میاد که ذهنت توی آرامش باشه و از درون شاد باشی  اینو بدون آنچه آینده بود حال است، و آنچه حال است گذشته می شود پس نگرانی چرا؟  همیشه به این اعتقاد داشته باش که خدا مواظبته 

دوستان لطفا در طی مسیر تمرین ها دلسرد نشین ممکنه کودک درونتون فعلا مقاومت نشون بده و باورش نشه که می خواین باهاش مهربونی کنید بالاخره سالیان سال تحقیرش کردین و سرزنشش کردین انتظار نداشته باشین یک شبه باورتون کنه شما ادامه بدین تا بالاخره بهتون اعتماد کنه و باورش بشه و حس خوب و روحیه خوب رو تقدیمتون کنه موفق باشین🌹

من خودم بار اول که تمرین آینه رو انجام دادم یاد اون لحظاتی افتادم که نتونستم از خودم دفاع کنم و تحقیر شدم . یاد لحظه هایی افتادم که به خاطر یه مسئله واقعا بی خود چقدر خودم رو سرزنش کردم . یاد لحظه هایی که بخاطر حرف مردم خودم رو از خیلی چیزها محروم کردم و خیلی چیزهای دیگه و کلی گریم گرفت و سبک شدم ولی با خودم عهد بستم که درستش میکنم و براش جبران میکنم الان به جای سرزنش و تحقیر بهش پر و بال میدم و ویژگی های مثبتش رو مدام گوشزد میکنم و ... واقعا این تمرین اگه درست و مدام انجام بشه خدای اعتماد بنفسه

نکته : اگه به خودت عشق بورزی دیگران هم شیفته تو خواهند شد ولی اگر به خود توجه نکنی حتی خداوند هم بهت توجه نمیکنه .  تا وقتی خانمی احساس کنه خدمتکار خانه است با او مثل خدمتکار رفتار می کنند . صبح که بیدار میشی بهترین لباسات رو واسه دل خودت بپوش قرار نیست حتما کسی باشه که بخوای براش خودت رو خوشگل کنی کی بهتر از خودت؟؟؟ به خودت برس . خودت رو خوش بو کن و ... تا وقتی به تمرین آینه رو هم میکنی و قربون صدقش میری چندین برابر بیشتر ذوق کنی 😍😍😍 مطمئن باشید اگه شما از دورن تغییر کنید و خودتون رو دوست داشته باشین این توی ظاهرتون کاملا مشخص میشه نیازی نیست خودت رو به کسی ثابت کنی . رفتار دیگران  خود به خود در برخورد با شما تغییر خواهند کرد