2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 23355 بازدید | 414 پست

نکاتی کاربردی و مهم در زندگی

✅هر روز برای خود ایجاد انگیزه کنید، چراکه انگیزه همچون پاکیزگی ماندگار نیست. همانطور که برای نظافت خود نیاز به استحمام روزانه دارید، برای انجام کارهایتان نیز به شور، هیجان و انگیزه نیازمندید.

به همین منظور این جمله را زیاد تکرار کنید: من می دانم چه می خواهم و برای بدست آوردن آن مصمم و مطمین هستم. خدایا شکر.

✅زندگی و مسایل کوچک آنرا جدی نگیرید. هر چند وقت یکبار با سر زندگی و سبک بالی با رخدادها برخورد کنید.

✅از رنج نترسید و شادی را جایگزین غم کنید.

✅برای زندگی خود هدفی تعیین کنید. به این دنیا آمده اید فقط و فقط برای اینکه بهترین خودتان باشید.

✅مسولیت تمام اعمال خود را بر عهده بگیرید و از بهانه آوردن و مقصر شمردن دیگران دست بردارید.

✅نگران تفکر و قضاوت دیگران در مورد خود نباشید زیرا آنها به شما فکر نمی کنند.

✅زمانی آرامش و اعتماد به نفس را تجربه می کنید که از درست انجام دادن کار خود مطمین باشید.

✅زندگیتان بازتاب افکار شماست. تغییر افکار موجب تحول در زندگی خواهد شد.

✅همه کسانی که موجب رنجش شما شده‌اند را ببخشید و با این کار خود را آزاد و رها کنید.

✅کنترل پیام های ارسالی به ضمیر خودآگاهتان را در دست بگیرید و با این کار مانع ایجاد باورهای غلط در خود شوید.

✅وقایع تعیین کننده احساسات شما نیستند، بلکه واکنش شما نسبت به اتفاقات پدید آورنده احساسات هستند.

✅هر چه بیشتر خود را دوست داشته و به خود احترام بگذارید، دیگران نیز بیشتر به شما احترام گذاشته و دوست تان خواهند داشت.

✅در زندگی شکرگزار همه چیزهای خوب باشید و عادت قدرشناسی را در خود تقویت کنید.

✅برای رشد شخصیت خود تلاش کنید و زمان خود را صرف کار های کم اهمیت نکنید. عمر کوتاه است.

✅ذهن خود را سرشار از آرامش، شجاعت، سلامتی و امید کنید، زیرا زندگی همانی خواهد بود که ذهن آنرا می سازد.

از امروز زندگی را زندگی کنید

نکاتی کاربردی و مهم در زندگی

✅هر روز برای خود ایجاد انگیزه کنید، چراکه انگیزه همچون پاکیزگی ماندگار نیست. همانطور که برای نظافت خود نیاز به استحمام روزانه دارید، برای انجام کارهایتان نیز به شور، هیجان و انگیزه نیازمندید.

به همین منظور این جمله را زیاد تکرار کنید: من می دانم چه می خواهم و برای بدست آوردن آن مصمم و مطمین هستم. خدایا شکر.

✅زندگی و مسایل کوچک آنرا جدی نگیرید. هر چند وقت یکبار با سر زندگی و سبک بالی با رخدادها برخورد کنید.

✅از رنج نترسید و شادی را جایگزین غم کنید.

✅برای زندگی خود هدفی تعیین کنید. به این دنیا آمده اید فقط و فقط برای اینکه بهترین خودتان باشید.

✅مسولیت تمام اعمال خود را بر عهده بگیرید و از بهانه آوردن و مقصر شمردن دیگران دست بردارید.

✅نگران تفکر و قضاوت دیگران در مورد خود نباشید زیرا آنها به شما فکر نمی کنند.

✅زمانی آرامش و اعتماد به نفس را تجربه می کنید که از درست انجام دادن کار خود مطمین باشید.

✅زندگیتان بازتاب افکار شماست. تغییر افکار موجب تحول در زندگی خواهد شد.

✅همه کسانی که موجب رنجش شما شده‌اند را ببخشید و با این کار خود را آزاد و رها کنید.

✅کنترل پیام های ارسالی به ضمیر خودآگاهتان را در دست بگیرید و با این کار مانع ایجاد باورهای غلط در خود شوید.

✅وقایع تعیین کننده احساسات شما نیستند، بلکه واکنش شما نسبت به اتفاقات پدید آورنده احساسات هستند.

✅هر چه بیشتر خود را دوست داشته و به خود احترام بگذارید، دیگران نیز بیشتر به شما احترام گذاشته و دوست تان خواهند داشت.

✅در زندگی شکرگزار همه چیزهای خوب باشید و عادت قدرشناسی را در خود تقویت کنید.

✅برای رشد شخصیت خود تلاش کنید و زمان خود را صرف کار های کم اهمیت نکنید. عمر کوتاه است.

✅ذهن خود را سرشار از آرامش، شجاعت، سلامتی و امید کنید، زیرا زندگی همانی خواهد بود که ذهن آنرا می سازد.

از امروز زندگی را زندگی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر با درون خودمون به صلح برسیم همه چیز درست میشه یادمان باشه تمرکز روی یک چیز یعنی تغذیه کردن اون ... پس روی چیزهای خوب و حال خوب تمرکز کنیم 😍

اولین قدم اینه که تمرکزت رو از روی مشکلی که داری برداری . فکر کردن بهش - صحبت کردن در موردش و... باعث مهم تر شدن و بزرگ شدن مشکلت میشه اگه شما فکرهای منفی را پرورش ندید و تغذیه نکنید اون ها بالاخره میمیرند ! پس خودت مشکلت رو قوی نکن . بهش فکر نکن . تمرکزت رو از روش بردار شروع کن به تغییر حال و هوات . داشته هات رو می نویسی ؟ 

خودت رو تو آینه بغل کردی ؟ تسبیح دوست داشتن رو انداختی ؟ دستبند مبارزه با افکار منفی دستته ؟ پس خودت رو برای تمرین چهارم آماده کن 

قانون شماره 4 ( قامت صاف )

دوستان از امروز با قامت راست راه میریم .  کمرت رو صاف نگه دار و شانه ها رو کمی عقب بده و راه برو ممکنه . ممکنه اولش برات سخت باشه و بعضی وقتها فراموش کنی و خمیده باشی زود به خودت بیا و ادامه بده خیلی زود به این مدل راه رفتن عادت میکنی . حتی وقتی توی خونه تنهایی باز هم با قامت راست راه برو . موقع نشستن هم همینطور قوز نمی کنیم . این برای اعتماد بنفس  ؛ حس خوب و صد البته سلامتیت فوق العاده است . موفق باشین🌹

🌹اعتماد به نفس بی نظیر با درست راه رفتن🌹

همه چیز مربوط به نوک انگشتان پاهای تان است! همین الان بلند شو  و هر دو ساق پای خودت را در یک خط قرار بده یکمی بین پاهات فاصله بده 

حالا نوک انگشتات رو خیلی کم بالا بده طوری که زمین را لمس نکنند و بعد کمرت رو صاف کن . وقتی نوک انگشتای پات رو بالا بدی مجبور خواهی شد صاف بایستی و شانه هات خود به خود در موقعیت صحیحی قرار خواهند گرفت

حالا برای چند لحظه  چشمای خودت رو ببند و فکر کن شخص مهمی هستی . یک شخصیت مشهور . فرمانده یک گروه بزرگ  یا ...

با اینکار ذهنت برنامه ریزی میشه و در نتیجه پیامی به بدنت ارسال میکنه که در وضعیت اعتماد به نفس قرار بگیری

سعی کن  وقتی راه میری چانه ی خودت رو هم کمی به سمت بالا نگه دار وقتی این کار رو  می کنی ذهنت تصور می کنه شخصی بسیار با اعتماد به نفس هستی و در نتیجه بدنت رو وادار می کنه تا علائم کمبود اعتماد به نفس را نشان نده .دوستای عزیزم فقط یکم تمرین می خواد بعدش تبدیل به عادت میشه 🌹

واقعا کدوم مهمون عزیزتر از خودمون ؟؟؟؟؟

لطفا ظروف و فنجان های شیک و مجلسی رو توی کابینت هامون بایگانی نکنیم . لطفا روی مبل ها رو ملافه نکشیم فرش ها رو نپوشونیم لباس های شیکمون رو توی کمد بایگانیشون نکنیم به امید اینکه یه روز یه مهمون خواهد اومد و من چند ساعتی بخاطر ایشون از این وسایل رونمایی خواهم کرد .واقعا کدوم مهمون عزیز تر از خودمونه؟؟؟ من لایق اینم که توی بهترین ظروف خونم غذا بخورم . توی شیک ترین فنجون ها و استکان هام قهوه و چایی و ... بنوشم از بهترین رو تختی هام استفاده کنم . تن من لایق بهترین لباس های توی کمدمه . بهترین رو تختی ها لایق تخت منه نه اینکه توی کمد بمونن تا مهمون اومد بندازم ببینه و ...

تمرکز روی هر چیزی اون رو تغذیه میکنه و باعث رشدش میشه . پس اگه قراره چیزی رو تغذیه کنیم چه بهتر که چیزهای خوب باشه 😍😍😍 و به مشکلات و افکار منفی با تمرین هایی امثال دستبند کشی و ... یاد بدیم که جایی توی قلب و ذهن ما ندارن

دوستای گلم لطفا تمرینات رو جدی بگیرین . با انجام تمرینات اینقدر از این حال خوبت خوشت میاد که دیگه دوست نداری هیچی ناراحتت کنه .  شادی تنها چیزی است که به امکانات بستگی ندارد  ذهنت رو که از دغدغه خالی کنی  راه شادی رو پیدا می کنی 

من یه بخش توی دفتر یادداشت گوشیم دارم که توی اون کلا خاطرات خوبم رو نوشتم ( موفقیت هام . سوپرایزهایی که شدم یا اگه کسی رو سورپرایز کردم . اولین روز استخدامم . به دنیا اومدن دخترم . اولین حقوقم و ...) و هنوزم می نویسم . مهمترین چیزی که می تونه حال من رو فورا عوض کنه  و حس خوب بهم بده مرور این دفترچه یادداشتم هست

یا مثلا تمام عکس هایی که باهاشون خاطره خوبی دارم مثل مسافرت هام . تولد ها . دوره همی ها . عکس دوران تحصیلیم و ...  بهترین ها رو از کامپیوترم گلچین کردم و باهاشون یه کلیپ ساختم و آهنگ خیلی قشنگ روشون گذاشتم 😍 هر از گاهی اون رو هم نگاه میکنم و کلی انرژی مثبت می گیرم

(  یه جمع بندی از حاله بد به حاله خوب ) ) 

باید یه لیست تهیه کنی از کارایی که می تونه سریع حالتو عوض کنه و باعث بشه باز خوشحال بشی👍 مثلا

💗حمام کردن باعث آرامش روح و روان میشه.پس وقتی خسته یا ناراحتین حمام کنین تا سرحال بشین

راستی دوستان برای اینکه حمامی که میرید سرحالتون کنه نه خسته باید زمانش کمتر از 15 دقیقه باشه و طول حمام سعی کنین با چشمای بسته رو شستن بدنتون تمرکز کنی و آخرم آروم آروم جوری که بدن شوکه نشه آب رو سرد کنین تا سر حال بشین ( اگه قبل رفتن به حموم یه دمنوش . قهوه یا چایی هم آماده کنی هم که دیگه ...😍)

💗پیاده روی توی پارک و نگاه کردن به مردم و درختان و گل ها یه جور مدیتیشن هست حتما امتحان کنید و حالتون رو قبل از اینکه خونه نشسته بودید با بعد از اینکه از پیاده رویتون میاین مقایسه کنید

💟 در طول روز شکلات تلخ بخور خیلی انرژی بخشه   

💟  به یه موسیقی شاد و مورد علاقت گوش بده  حتی می تونی توی یه روز بارونی شال و کلاه کنی و بادهندزفری در میان مردم و شلوغی به این موسیقی گوش بدی . عالیه

💟 بوسیدن یا بغل کردن عزیزانتون تماس فیزیکی با افرادی که دوستشان دارید تأثیر فوق العاده ای در کاهش استرس، احساس امنیت و در نهایت شادی دارد

💟 قدری تمیز کاری کن شاید کمی عجیب به نظر برسه ولی نظافت و نظم بخشیدن به اشیا تأثیر عجیبی در بهتر شدن حال بد داره لازم نیست کار بزرگ یا خاصی انجام بدهی کافی است تخت به هم ریخته خود را جمع کنی تا در کمترین زمان ممکن تأثیر آن بر حالت را ببینی و از انرژی منفیش خلاص بشی  

💟 سراغ خورشید برو نور آفتاب و قرار گرفتن در هوای تازه بیش از آنچه فکرش را بکنی به تو انرژی می ده در چنین فضایی تو نه تنها بهتر نفس می کشی بلکه نور طبیعی آفتاب حال خوش تری بهت  میده

💟 به کسی که آدم مثبتی هست و شما رو دوست داره تلفن بزنید . با بهترین دوستی که دارید صحبت کنید، خواهید دید به سرعت حالتان خوب می شود و فراموش می کنید که تا همین چند لحظه پیش توان و حوصله انجام هیچ کاری را نداشتید.حرف زدن با آنهایی که دوستشان داریم کمک قابل توجهی به بهبود حال و هوای ما می کند

💟 با عکس های قدیمی یا عکس هایی که حس خوبی بهت میدن کلیپ بساز و آهنگ مورد دلخواه خودت رو روشون بزار و هر از گاهی تماشا کن

💟 برید بیرون و برای خودتون یه هدیه کوچولو بخرین شاید به نظر مسخره بیاد ولی این روش برای اعتماد به نفس و خود ارزشمندی خیلی موثره

💟 درست کردن یه دسر یا میان وعده

دوستان در طی انجام دادن این تمرینات ممکنه فکرهای منفی سراغت بیاد تا دلسردت کنه .  سعی کن اونقدر  افکار شاد رو در وجودت زیاد کنی که جایی برای فکرهای منفی نداشته باشی اگه شادی درونت رو با کوچک ترین چیزها زیاد کنی و روحیت رو تقویت کنی و مدام به داشته هات تمرکز کنی دیگه خود به خود راه برای افکار منفی بسته میشه و به مرور ازت فرار می کنند! 

پس اول حالت رو خوش کن . دست از تمرکز روی مشکل بردار و مرتب تکرار کن ( من مشکلم را به خدا می سپارم و خودم آزادانه به شادی می پردازم ) 

حالا شروع کن به پیدا کردن راه های جدید برای شاد بودن یه رقص یاد بگیر . برو باشگاه ، پیاده روی . مسافرت یا هر چیزی که حالت رو خوب کنه . نشون بده که به خدا اعتماد داری و با این روش به افکار منفی ثابت کن که جایی توی وجود تو ندارن

بعضی از آدم ها زیبا هستند و بعضی دیگر برای زیبا بودن تلاش می کنند اما بعضی ها اونقدر خودشون رو درگیر مشکلات روزانه شان کردند که مدت هاست با معنی «زیبایی» ناآشنا هستن !!!!  حتی بعضی ها معتقدند من یک مادرم ! مادر که شدی باید با آینه اتاقت خداحافظی کنی و همه فکر و حواست فرزندانت باشه چون دیگر ((زن زندگی)) هستی !!!

سوال اینه که مگه نمیشه مادر باشی اما خودت را هم دوست داشته باشی ؟

کی میگه مادر شدن ، شاغل شدن ، زن زندگی شدن و ... با آراستگی و توجه به خود منافات داره؟

عزیزم استاد تغییر باش . وقتی را که برای دوست داشتن خودت و توجه به خودت صرف کنی هدر نمی رود پس«زیبایی»، «آراستگی» و «جذابیت» و آرامش را به خودت  هدیه کن 😍😍

فرزندان و همسرت وقتی تو رو قبول و دوست خواهند داشت که تو خودت رو دوست داشته باشی و از درون شاد باشی . متاسفانه خیلی از خانم ها نسبت به سر و وضع ظاهری خود در محیط منزل بی توجه هستند این اصلا کار خوبی نیست سر و وضع خوب و آراستگی و تمیزی اول از همه حال دل خودت رو عالی میکنه بعد اطرافیان به طرفت جذب میشن