2777
2789

پد شوهرم راه معدش غده در اورده  غذا درست وارد معده نمیشه باید جراحی کنه وگرنه میزنه بقیه جاهاش حالا همه دکترا گفتن عمل میخوایم پیش یه دکتر خوب عمل کنیم اگه سراغ دارید معرفی کنید ممنون

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران 

اگه بتونی اصفهان بیای من چند تا دکتر عالی میشناسم که هم فوق تخصص دارن و هم فلوشیت اندوسکوپ وهم استاد دانشگاه هستن و واقعا کارشون بی نظیره

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
معدت و عمل کردی ؟

اره

ولی بدون آندوسکوپی منو معاینه کرد گفت مشکلت فقط یه پولیپ کوچیکه تو نیم ساعت عملم تموم شد

تشخیصش خیلی قویه خیلی 

اون موقعی که رفتم بهم گفت از نظر من یه پولیپ خیلی کوچیک داری گفت برای اطمینان یه آندوسکوپی هم برو  آندوسکوپی رفتم ، همون تشخیصش بود

تو شهرک غرب بیمارستان آتیه هستن ولی اونجا ویزیت نمیکنن فقط عمل هاش رو بیمارستان انجام میده 

اگه بتونی اصفهان بیای من چند تا دکتر عالی میشناسم که هم فوق تخصص دارن و هم فلوشیت اندوسکوپ وهم ...

سختشه بیاد اونجا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️