2777
2789

ببینید بچه تون چه چیزایی دوست داره همونو‌بزارید داخل کیفش 

پسرم اگه حلوا یا کیک خونگی لاشه یه کم میخوره برا توی مدرسه هم بیشتر علاقه داره لقمه یا همون حلوا یا کیکیام ساندویچ فلافل  از نونه بزارم‌ میگه اینارو میشه با دوستام تقسیم کنم ولی کیک آبمیوه خریدنی رو نمیشه 

قبلا کوچیک بود و همون یه بچه بود پیشدبستانی و کلاس اول براش اسنک و سمبوسه هم درست میکردم‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا موافقم پسر کوچیکم‌چون همسرم خیلی اسرار میکنه درست نمیخوره 

اسرار کردن به بچه ها دقیقا مثل تعارف زیادی میزبان برای شما میمونه😉

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
ایشالله گلم  خوشبخت باشی  ممنون وقت گذاشتین

قربونت گلم، امیدوارم که حرفامو اهمیت بدید و فکر نکنید چون مادر نیستم دارم بی احساس حرف میزنم 😍✌

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
خیلی خوشگلید ماشاالله ❤😍😘🧿🧿🧿

مرسی گلم 😍😘

چرا وزنت کم بود؟ آخه دختر منم خیلی وزنش کمه، دکتر میبرمش، هیچیم نمیخوره کم اشتهاس. بعضی وقتا بهش خیل ...

ببین من سوپ و آش رو دوست داشتم و خوب میخوردم 

یه دکتر تغذیه به مامانم گفته بود هر چی رو که نمیخوره بریز تو سوپ و آش

من امدم آش بخورم یهو دیدم توش باقالایه 😂

وای چه قشقرقی راه انداختم، نبودی ببینی 😆

دیگه همونم نمیخوردم و یکم سوپ رو میخوردم اما با کلی گشتن و تست کردن

دکتر تغدیه اصلان خوب نبود همش کارای رو به مامانم یاد میداد که حس اطمینان رو از من گرفته بود و من مامانم رو متقلب و دروغگو میدونستم همش حس بد داشتم یواشکی نگاه میکردم مامانم کاری نکنه با غذاها، حس میکردم منو میخواد بکشه چون بچه بدیم و غذا نمیخورم😂

وزن کم خودش درست میشه وزن زیاد بچه ها خطرناکه

ببینید بچه تون چه چیزایی دوست داره همونو‌بزارید داخل کیفش  پسرم اگه حلوا یا کیک خونگی لاشه یه ...

آخه من هیچوقت خوراکی‌هایی که بو راه بندازه یا هوس برانگیز باشه نمیزارم برا بچه‌هام، میوه های نوبرانه، کلا چیزایی که بقیه بچه‌ها ببیننو دلشون بخادو نمیزارم. 

ببین من سوپ و آش رو دوست داشتم و خوب میخوردم  یه دکتر تغذیه به مامانم گفته بود هر چی رو که نمی ...

باور کن من مامانتو درک میکنم، الان بزرگترین مشکل من همین وزن بچمه، کلا کم خوراکه، ازش کلی آزمایش گفتیم سالمم هس. ولی از امروز دیگه بهش هیچی نمیگم دوست داشت بخوره دوست نداشت نخوره

آخه من هیچوقت خوراکی‌هایی که بو راه بندازه یا هوس برانگیز باشه نمیزارم برا بچه‌هام، میوه های نوبرانه ...

عزیزم دوستان پسر من از قشر مرفح جامعه هستن ما نصف اونام نیستم پسرم محض اینکه با دوستاش با هم بخورن اینجور میگه ن ک اونا نداشته باشن همشون خوراکی هاشون میزارن وسط هر کی هر چی دوست داشته باشه میخورن 

عزیزم دوستان پسر من از قشر مرفح جامعه هستن ما نصف اونام نیستم پسرم محض اینکه با دوستاش با هم بخورن ا ...

آها درسته. آخه من خودم همیشه مواظب این مساله هستم چون الان وصع اقتصادی خوب نیس، هرچی خوراکیای خاص دارم تو خونه میخورن نمی‌برن مدرسه