2777
2789

لقمه بگیر خودت براش بزار تو کیفش

منم اینجوری بودم

ولی بعد درست شدم

یکی دوبار گشنش بشه مجبور میشه بخوره

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دهه شصتیا که عشق کردیم با مدرسه رفتن 

من بزور میرفتم😂 معلمای ما بد اخلاق بودن یعنی منم بیش فعال بودم ولی اونا هم بد اخلاق بودن😂هرروز دعوا هرروز کتک کاری !هرچی داداشم اقا بود من جبران کردم برای مامانم😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من بزور میرفتم😂 معلمای ما بد اخلاق بودن یعنی منم بیش فعال بودم ولی اونا هم بد اخلاق بودن😂هرروز دعو ...

من فقط افسوس میخورم که چرا بچه های الان نمیتونن خاطرات قشنگ مارو داشته باشن حیف از اون روزگار سادگی که گذشت

منم همین حرفا رو میزنم بش ،🤣🤣🤣🤣

تروقرآن نزن 

تروهر کسی که دوست داری نزن😢

مثل اکو تو مغزمه، هنوزم حس میکنم صداشونو میشنوم😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
مگه هر جایی که قانون داره پادگانه. الان شما تو خونتون هیچ قانونی نیست؟؟؟؟

داریم ولی اینکه میگی یه بار صداش میزنم اگه بیدار شد که شد اگه نشد مدرسه نمیره به نظرم زیادی سخت گیرانس۔باز خود دانی 

ببین عدابی به من دادن که من هیچ وقت بچگی و دوران مدرسه و... فراموش نمیکنم 😂 حرفای ناجور ناجور میزد ...

چرا وزنت کم بود؟ آخه دختر منم خیلی وزنش کمه، دکتر میبرمش، هیچیم نمیخوره کم اشتهاس. بعضی وقتا بهش خیلی گیر میدم غذا بخوره، ینی اشتباه میکنم. البته خودم میدونم اشتباه میکنم ولی چکار کنم به شدت لاغره

من فقط افسوس میخورم که چرا بچه های الان نمیتونن خاطرات قشنگ مارو داشته باشن حیف از اون روزگار سادگی ...

اونکه اره قبلا خیلی خوب بود!ماها عوض شدیم که بچه هامون عوض شدن حیف

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
لقمه بگیر خودت براش بزار تو کیفش منم اینجوری بودم ولی بعد درست شدم یکی دوبار گشنش بشه مجبور میشه ...

دقیقا 😉✌

گشنشون بشه سنگم میخورن😂

فقط نباید نه در حضورشون حرفی با کسی در موردشون بزنن، نه اسرار کنن

نمیدونم این مامانا نگران چی هستن اخه😂

من که کشف نکردم😧

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷