2777
2789
چرا وزنت کم بود؟ آخه دختر منم خیلی وزنش کمه، دکتر میبرمش، هیچیم نمیخوره کم اشتهاس. بعضی وقتا بهش خیل ...

نه کم خونی داشتم (بیماری)

یک بارم آب مغزم کم شد و ...رفت ام کما

البته قبل کما رفتنم وضعیت ام همین بود

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂با بچه صبحونه نخور باید همین رفتارو داشت 

خوب کل بچگی رو با استرس پشت سر میزاره

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
داریم ولی اینکه میگی یه بار صداش میزنم اگه بیدار شد که شد اگه نشد مدرسه نمیره به نظرم زیادی سخت گیرا ...

نه عزیزم بهش اینطوری گفتم که زود بیدار بشه.

وگرنه شده صد بار صداش کنم با کلی عشق صداش میکنم

ولی خوب دختر من خیلی این کارهایی رو که روش اسم قانون میزارم و دوست داره و بهش عمل میکنه.  تو این ۵ سالی که مدرسه میره اولین بار که صداش زدم بیدار شده و اومده  چند دقیقه تو بغلم خوشو لوس کرده 

معلومه مادر نشدی

نه 

اما بچه دار بشم مطمئن باش هیچ وقت از این کارا نمیکنم 

فقط خودم و شوهر میز میچنینم و باهم میشینیم غذا میخوریم و بچه ها خودشون میان کنارمون

اینو مطمئن ام😉

چرا وزنت کم بود؟ آخه دختر منم خیلی وزنش کمه، دکتر میبرمش، هیچیم نمیخوره کم اشتهاس. بعضی وقتا بهش خیل ...

دختر منم با اینکه تغذیه اش خوبه ولی خیلی لاغره دکترم بردم آزمایش دادیم میگن هیچ مشکلی نداره سالمه سالمه 

ولی خوب وزن نمیگیره

منم شوهرم بچه بود نمی‌خورد،مادرشوهرم رفته بود مدرسه،دیده بود با دوتا پسر بچه دیگه هم دوسته ک اونا لقمه نمیبرن،دیگه برای هر سه تاشون میذاشت،دیگه بعد اون هم‌لقمه میخورد هم خوراکی هم ناهار و همه چی

گفتم شاید مفید باشه

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

حتما تو کیفشون لقمه بزارین 

حتی اگر بارها شده نخورده اما شما باز بزارین 

میوه بشورید بزارید تو کیفش 

البته اصلان اسرار نکنید و گوش زدم نکنید 

یدونه میوه متوسط (سیب خیلی خوبه ، نارنگی و خیار )

هرروز یدونه بزارید نه بیشتر 

کتلت و شامی و ساندویچ و...

بچه ها وقتی ببینن دوستاشونو خوراکی میخورن حتما اونام میان سوراغ خوراکیاشون

فقط اسرار نکنید و وقتی نخوردن اصلان براتون مهم نباشه بی اهمیت باشید

نه بابا مطمعن نباش.

تجربه دارم گلم😉

بچه ها در برابر اسرار مقاومت میکنن یا بهتر بگم میل خوردنو از دست میدن 

مثل خودتون در برابر تعارف زیادی میزبان 

منم شوهرم بچه بود نمی‌خورد،مادرشوهرم رفته بود مدرسه،دیده بود با دوتا پسر بچه دیگه هم دوسته ک اونا لق ...

دقیقا مهمه 😉✌

پروفایل خودتونید  ؟؟

اره عزیزم