2777
2789
عنوان

تازه عروسم ضعف اعصاب دارم چکارکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 37 پست
عزیزم حتی استامینفون هم عوارض داره اما نمیشه بخاطر عوارضش درد و ساکت نکنیبنظر من یه آدمی که با وجود ...

میدونم عزیزم یه جایی باید دارو خورد نخوری بدتر بلایی سر ادم میاره که کافر نشنوه اما میگم قبل اینکه دارو بخوره اول از خودش شروع بکنه با کارایی که میتونه فکرش و کمی مشغول کنه 

الان زندگی جدید شروع کرده باید تلاش بکنه براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم وقتی اومد توزندگیم هشت نه سال از طلاقم میگذشت گفت قرصارو بزار کنار و واقعا قول گرفت دیگه نخورم ...

گلم کاش شوهرت رو ببری پیش مشاوره براش توضیح بده یه سری از دارو ها کمک می‌کنه که هم زندگی بهتر و شاد تری داشته باشی هم اذیت نشی واقعا نمیدونم چرا بعضی از مرد ها اینجوری رفتار میکنن از قرص یه چیز عجیب و غریب میسازن با مشاور که صحبت کنن شاید دیدشون عوض شد 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

اسی من کامل درکت میکنم مشکلات من یه مدل دیگن

ولی همش درحال گریه کردنم

نمیدونم برای چی ولی نیاز دارم گریه کنم

فقط خدا باید بهمون نگا کنه

حالا تو چیزایی خوبی داری ک میتونی ب امید اونا زندگی قشنگتر و بهتر بینی شوهرتم ک خوبه

خییییییییلی غصه دارم ده سال از عمرم مستقیم رفت تولجن انقدر زجرررر کشیدم اصلا الان نمیدونم دقیقا کدوم ...

عزیزم

چقدر خوب درکت میکنم

کاش میشد بغلت کنم بگم منم این حسارو تجربه کردم.

میفهمم وقتی میگی همه چی خوب و آرومه ولی من غم دارم حال دلم خوب نیست چون منم دقیقا همین بودم. زندگیم آرزوی خیلیاست ولی خودم غم داشتم یه تایمی مدام گریه میکردم. منو داروها نجات داد واقعا یه داروی سبک که سطح هورمونا و گیرنده‌هارو تنظیم میکنه واقعااااا اثربخشه...

خیلی خوبن هرچقدر از خوبیشون بگم کم گفتم.

من یه دوره شرایط سختی برام پیش اومد مصرف کردم حدود یکسال اینا و وقتی شرایط اروم شد قطع کردم و همه چی خوب بود. دوباره امسال یه چالش جدید و دقیقا همین حالتای تورو داشتم مجدد رفتم دکتر برام دارو شروع کرد و واقعااااا انگار نور اومده به قلبم خیلی حالم خوبه.

حتما داروهاتو شروع کن خیلی کمکت میکنه

شوهرم وقتی اومد توزندگیم هشت نه سال از طلاقم میگذشت گفت قرصارو بزار کنار و واقعا قول گرفت دیگه نخورم ...

نمیشه کشکی دکتر حذف کنی که. باید بری روانپزشک حتما

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!