2777
2789
باور کن من مامانتو درک میکنم، الان بزرگترین مشکل من همین وزن بچمه، کلا کم خوراکه، ازش کلی آزمایش گفت ...

اره بابا وزن کم خیلم خوبه برای بچه ها وزن زیاده که بد و خطرناکه 

من مشکلی نداشتم کم خونی که داشتم اصلان ربطی به تغذیه نداشت باور کن من قرص ام نمیخوردم یواشکی مینداختم دور اما دکترم الان میگه مرده و جنازه از تو بیشتر خون دارن اما سیستم بدنت تو عادت کرده (تالاسمی مادرزادی دارم که نباید با کسی که حتی 1% کم خونی داره ازدواج کنم)والا مشکلی دیگه ی ندارشتم و ندارم

الان همونای رو که میزدن تو سرم، اکثرا دکتر تغذیه و رژیم درمانی و قرص لاغری دارن میخورن😆

اصلان نگران تغذیه نباش گلم مگه بچه های قدیم چطوری بزرگ میشودن با یه نون و ماست کلی ام قوی بودن😉

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا وزن کم خیلم خوبه برای بچه ها وزن زیاده که بد و خطرناکه  من مشکلی نداشتم کم خونی که دا ...

اتفاقا منم همین فکرو میکنم میگم شاید دختر من در آینده خوشتیپ و لاغر باشه و اونایی که الان بچه‌هاشون یکم تپلن تو بزرگی چاق بشن، آخه خودم یکم تپل بودم به یه دوستی داشتم مثل الان دخترم خیلی لاغر بود، می‌گفت مامانم میگه فلانیو ببین چقد خوبه تو خیلی لاغری، الان اون خوشتیپو اندازه شده منه بدبخت همش باید رژیم بگیرم. وگرنه زود چاق میشم. ممنون از حرفات و دلداریت

اتفاقا منم همین فکرو میکنم میگم شاید دختر من در آینده خوشتیپ و لاغر باشه و اونایی که الان بچه‌هاشون ...

موفقیت هاش کنارش باشی گلم 😍😘

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷