2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دردناک باشه .. و زیاد باشه هی زیاد تر میشه کنار هم ریز ریز 

نه یه جوش ریزسادس دردناکم نیس فقط یدونس فک کردم زگیله ممکنه باشه یه مطلب خودم درمورد زگیل 

دراستانه ۴۰ سالگی
نه یه جوش ریزسادس دردناکم نیس فقط یدونس فک کردم زگیله ممکنه باشه یه مطلب خودم درمورد زگیل 

پس احتمالا جوش هست تبخال نیست نگرانی ب دات راه نده اگر تغییر شکل داد یا خدای نکرده بیشتر شد یا دردناک شد برو دکتر 

پس احتمالا جوش هست تبخال نیست نگرانی ب دات راه نده اگر تغییر شکل داد یا خدای نکرده بیشتر شد یا دردنا ...

ممنون عزیزم من یه عادت بدی دارم درموردهربیماری بخونم فکمیکنم مبتلام الانم درمورد زگیل و....ایناخوندم حالم بدشد

دراستانه ۴۰ سالگی

منم ی سری زائده دارم قسمت ورودی واژنم ک رفتم دکتر گفت احتمالآ قارچه شبا خواب ندارم از ترس اینکه زگیل باشه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
منم ی سری زائده دارم قسمت ورودی واژنم ک رفتم دکتر گفت احتمالآ قارچه شبا خواب ندارم از ترس اینکه زگیل ...

انشالله که زگیل نیس وقتی دکترگفته پس نیس حالا منم نگران شدم خوابم نمیلره فردا برم دکتر بببنم چی میگه 

دراستانه ۴۰ سالگی