2777
2789

سلام دوستان ما ماشینو تازه فروختیم و با اموتور قراضه میریم میاییم خخخ ...پدرم دوبار مارو رو موتور دید گفت کی ماشین میخرید انشاءالله ...بار دوم ک گفت گفتم بابا موتور خوبه من موتور دوس دارم ...

(رابطه پدر و همسرم ظاهرا خوبه)از دل جفتشون بی خبرم اما در ظاهر جفتشون هوای همو دارن ....من دوس ندارم همسرم فک کنه ک بابام داره دخالت میکنه ...برعکس خانواده من خانواده همسرممم بشدت دخالت گرن ...امروز بحثمون شد یهو همسرم گفت بابای تو براچی هی میگه ماشین بخرین ....گفتم باشه ب بابام میزنگم میگم نگه.؟ دیدم نزاشت ....حالا بنظرتون ب بابام بگم ؟؟؟بگم پدر جلو شوهرم نگو ک ماشین کی میخرید چون من دوس ندارم همسرم ماشین بخره میخام طلا بخرم ...((اینجوری شوهرمم خراب نکردم ))..‌

یا چیزی نگم؟میترسم دوباره بگه 

بانوی کورد ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرت میگفتی خیرمونو خواسته مگه چی گفته که... نه اتفاقا به بابات حقیقتو بگو که همسرم ناراحت میشه برا چی خودتو ادم بده میکنی تو دخترشی داماد غریبس اونو شیرین میکنی که خودتو پیش بابات تلخ‌کنی؟؟؟

همون جمله رو بگم خوبه؟؟؟

آره بگو باباجون من دلمه طلا بخریم تازه راضیش کردم شما میگی ماشین هوس ماشین میکنه یه مدت چیزی بهش نگو 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید