2777
2789
ملحفه رو با اب سرد و صابون بشور پاک میشه. بهش بگو فلانی خودت جمع کن زندگیمو ب گند کشیدی. یاد جاریم ...

به گند کشیده؟ به خاطر خون پریودی که کاملا عادیه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها حالا خارج ازین بحث وقتی پریود هستین شب که میخواین بخوابین دو تا دستمال کاغذی رو روی همدیگه&n ...

من همیشه اینکارو میکنم.یا اینکه دو تا نوار بلند مخصوص شب پشت سر هم میذارم که از جلو و پشت سر هیچی نشتی نده

خداروشکر خونه فامیل نمیرم

البته فامیلامون اینجوری نیستن 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
خب شاید نمیدونسته حواسش نبوده پیش میاد ممکنه برای کسی پیش بیاد درستش اینه که به روش نیارید  ...

روتشکی خونی رو بندازه لباسشویی؟😰

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب نجسه وا

متاسفم برای مردمی که اینجوری در مورد یه مسئله کاملا عادی حرف میزنن

روتشکی خونی رو بندازه لباسشویی؟😰

😐 مشکلش چیه؟

دستکشم‌ندارم 😂😂😂بایدبگم دستکش بخره شوهرم ببینم چیکارمیتونم بکنم تشک خیییلی تازس اصلااستفاده نکردم ...

حق داری ناراحت بشی واقعا.چندش آوره.یادم نمیره یه بار بچه بودم نه سالم بود دوستم اومد خونمون خون دماغ شد.رف خونشو تو ظرفشوییمون شست.یه دونه فنجون مورد علاقه منم تو ظرفشویی بود همه خونا ریخت روش...دیگه نتونستم هیچ وقت ازش استفاده کنم...یه دوست دیگه م دبیرستانی بودم داشتم اومد خونمون شب موند.بعد خواست فرداش شلوارشو عوض کنه نشست با شرت روی تخت من میگف وایساده نمیتونم شلوار عوض کنم🤣من وسواسی نیستما ولی چرا انقد بعضیا پچلن من نمیدونم