2777
2789

نگو بهونه چرا  نمیده دیگه چیکارکنم😑

میگه همه خریداتو میکنم هرچی میخوای میخرم پول میخوای چیکار🙄

خلاصه بعضی وقتا خودم به یه شگرد هایی ازش پول میگیرم که خودش مسببشه که اینطوری رفتارکنم🏃‍♀️

بعد اون پولارو که هرچند کمه ذخیره میکنم واسه مبادایی چیزی که اگر پول لازم داشتم و اون لازم نبود بدونه چرا خرج کنم🤷‍♀️

حیف که سرکار هم نشد برم اصن کو کار آخه

خیلی دنبال کار گشتم پیدانکردم

والااگرم میرفتم میگفت درامدتو بزن به زندگی 😐

خلاصه راهی چیزی بلدین که بشه ازش پول گرفت و اون خرج شده بدونه بهم پیشنهاد بدین🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردمش دکتر نوشت بره بیمارستان روانی بستری بشه بردمش گفت هزینتون ۸میلیون میشه منم گفتم ۳ملیون بده دیگه سربسرتون نمیزارم

۵تومن به نفعش شد

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الان یه بچه هم پول تو جیب باید داشته باشه چه برسه یه آدم بالغ اصلا نمیشه اینجوری رفت تو کوچه خیابون شوهر من همیشه بهم پول میده هر چی هم بخوام برام میخره این دوتا بحث اش جدا هست پول تو جیبی یک طرف خرید هم یک طرف حتما راضیش کن اصلا بخوای حساب کنی زن نفقه داره چطور حتی نفقه ات هم نمی‌ده داری تو خونه باهاش زندگی میکنی

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
نمیزاره تنها برم خریدمگر پول آرایشگاهو زیاد بگم🤭

اره همونو بگو ... یعنی هیچ خریدی تنها نمیری؟ لباس زیر؟ سوپر مارکت ؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

الان یه بچه هم پول تو جیب باید داشته باشه چه برسه یه آدم بالغ اصلا نمیشه اینجوری رفت تو کوچه خیابون ...

پول میده بهم اما کم مثلا درحد ماهی ۲۰۰ شایدم کمتر میگه همه چی میخرم برات همه چی داری

پول میده بهم اما کم مثلا درحد ماهی ۲۰۰ شایدم کمتر میگه همه چی میخرم برات همه چی داری

آخه دویست دیگه پول چیپس پفک هم نیست خوب وظایفش همه چی بخره ولی پول هم باید به زن داد یه وقت خدایی نکرده نبود اتفاقی افتاد نمیشه جیب زن خالی باشه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐