2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن. برای هر درسی یکی فارسی یکی نگارش یکی ریاضی یکی......... تازه بعضی زنگها معلم ندارن مشاور و معلم ورزش و معاون  برای درس های اصلیشون میرن مدرسه.....هر چی اعتراض کردیم نتیجه نداد...میگن معلم نداریم ...دارم از استرس میمیرم..امتحان نهایی ششم چجوریه؟ چجوری باهش کار کنم؟ چی بخونه برای امتحان نهایی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم خصوصی بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

متن کتاب درسی را دقیق بخونه در کنارش کتاب کار براش بگیر آی کیو کتاب خوبیه درسای ششم جوری نیست که نیاز به معلم خصوصی داشته باشه🤌🏻

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شوهرم کارگره توان مالی نداریم

خدا حفظش کنه

سعی کن ویدیو های اموزشی ببینی خودت باهاش کار کنی حداقل

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پنجم و ششم پسر منم همین بود معلم ثابت نداشتن

موندم وقتی اینقدر زیر ساخت ضعیفه چه اصراریه به فرزند اوری

تحصیل جز واجباته که وظیفه دو***لته

حالا این همه که فارغ التحصیل داریم رو چکار میکنن

عزیزم دختر منم ششمیه 

معلمشم خوبه 

ولی من همش خودم رو درساش کار می کنم

۳۰ تا دانش آموز رو هندل کردن سخته

من خودم کتاب eq جامع گرفتم، رباضی رو قبل از تدریس معلم کار می کنم

نهایی هم سخت نیست، سوالاشون منطقه ای هست ، ولی معلم های خودشون اصلاح می کنند