2777
2789
وا😐😐😐😐😐نکنه شما یه پنبه میذاری مثه مهمون اسی ترس از نشتی نداری

اولا درست صحبت کن

دوما نه من نیاز به این چیزا ندارم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی  من حتی تو خونه خودمم این کاری که گفتم میکنم  در هر صورت برا هر کسی ممکنه ...

اره علاوه برخاطر جمعی دیگه جمع کردن و شستشوی مراحل بعد رو نداره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
عزیزم آخه خیلی کثیفن یکی بیادخونت لباس زیرش پهن کنه حمام هیچی نذاره روش بدت نمیاد حالاکنارشون مردهم ...

به نظرم چنتا کیسه بده بهش بگو [عزیزم آشغالای نواراتو میندازی تو اینا؟فک کردم شاید روت نشه خودت ازم بگیری برات آوردم] شرتشم بگو آلووووودگی میگیره تو حموم به خودش رحم کنه لااقل

وا هی داره شسته میشه دیگ نمیچسبه که به یه جای ماشین.اصن بعدشم بذارید خالی خالی بشوره.نجسی که نفوذ نم ...

نگووووو😰من لباس خودمم باشی خونی باشه اینکارو نمیکنم واقعاااااااا کثیفه😷من جای اسی باشم یه دور میدم خشکشوی بشورش یک الی دو دورم خودم میشورمش😟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
عزیزم آخه خیلی کثیفن یکی بیادخونت لباس زیرش پهن کنه حمام هیچی نذاره روش بدت نمیاد حالاکنارشون مردهم ...

من مادر شوهرم سر زایمانم ۱۰روز خونم موند خداشاهده یکبار حمام نرفت 

یبوستم گرفت بخاطر معذب بودنش 

مهمان نباید بره حمام خونه 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
نگووووو😰من لباس خودمم باشی خونی باشه اینکارو نمیکنم واقعاااااااا کثیفه😷من جای اسی باشم یه دور میدم ...

به جای اینکارا یه ضدعفونی کننده لباس بگیر یه بار بعد از اینکه با مایع شسته شد با اینم جدا بشور.این دیگه تمیز کننده ای هست که بیمارستان واسه مریضای عفونیش میزنه خون جای خود...یعنی تو لباس زیرت واسه پریود خونی نمیشه هیچ وقت؟

به جای اینکارا یه ضدعفونی کننده لباس بگیر یه بار بعد از اینکه با مایع شسته شد با اینم جدا بشور.این د ...

چ کاریه خودمو اذیت کنم و ضدعفونی واینا بزنم بیرون میشورنش راحتتره که😁چرا گفتم که لباس خوذمم باشه خونی بشه نمیندازم ماشین.با دستکش جدا میشورمش میندازم افتاب.اما منکه نمیتونم خون بقیه رو بشورم😷

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚