2777
2789
ساعت ۴گورشون گم میکنن ولی من چجوری میخوام بشورم اونپ😷😷😷😞😞😞

آره با احترام بهش بگو که تمیزش کنه.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۴گورشون گم میکنن ولی من چجوری میخوام بشورم اونپ😷😷😷😞😞😞

خب شاید نمیدونسته حواسش نبوده

پیش میاد ممکنه برای کسی پیش بیاد

درستش اینه که به روش نیارید 

بشورید دیگه با ماشین لباسشویی چندش آور نیست

یه چیز عادیه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
خب میزاشتی خودش میدید یه کاری میکرد بعدم حالا طوری نشده که  گناه داره اون بنده خدا هم  ...

آخه نمیدونی دقم داده میره توسطل همینجوری نوارمیندازه روباز

کف خونه پرپوستای نوا بهداشتیه بخدا

تازه یه تشک‌نیست پتوهم هست 

با حفظ احترامش بهش بگو بگو تشک کثیف شده گفتم شاید نمیدونی لباستم کثیف شده تو دید بقیه نباشه زشته

وای الان فکر کن وقتی از نوارش نشتی داده به شلوار ‌و بعد به تشکش 

صد درصد هرجا نشسته با شلوار خونی نشسته😂😂😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

عجیبه مگه بقیه خانما پریود نمیشن؟ چرا انقدر براتون چندش آوره؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

منبعد مهمون پریود داشتی  تشک و با یه رویه (( مثل پارچه تعویض نوزاد هستنا)) بده به مهمونات که نم ندن 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

آخه نمیدونی دقم داده میره توسطل همینجوری نوارمیندازه روباز کف خونه پرپوستای نوا بهداشتیه بخدا تازه ...

واقعا به روش بیار 

شاید باعث شه هیچوقت دیگه نیاد خونت که عالیه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بچه ها حالا خارج ازین بحث

وقتی پریود هستین شب که میخواین بخوابین دو تا دستمال کاغذی رو روی همدیگه  از طول تا بزنین  طوری که دستمال یه مستطیل سه لا بشه و بذارین قسمت عقب لبلس زیرتون  یه سرش رو بچسبونین به چسب پد که حداقل کثیف کاری نشه یا یه ملحفه یا اگر مهمون هستین یکی از لبلس هاتون رو بندازین زیرتون. 

نور خواهی مستعد نور شو....