2777
2789
گفتم مرضیه

عشقم میگه به خدا توکل کن و صدقه و نذر بده .عشقم میگه آدم از خود گذشته ای هستی .نگران نباش و تلاش خودتو بکن و بقیشو بسپار به خدا حتما حکمتی در این کار هست .میگه گله نکن چون انگار گله زیاد میکنی .میگه انرژی منفی نده و به اتفاقات خوب فکر کن چون انرژیت به بقیه هم منتقل میشه .عزیزم مراقب حرفات باش چون خودت هم ممکنه با حرفات باعث این اتفاقات شده باشی.به خدا توکل کن که خیره انشالله  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا تو یه بلاتکلیفی هستم.

عشقم اول اینکه برای نیتت به خدا توکل کن و صدقه بزار کنار

دوم اینکه داره نشون میده آشفته ای .حالا اینجا میگه بیشتر از حرف بقیه .عزیزم میگه اگه به هدفت اعتماد داری انجامش بده ولی اگه میبینی مثل بعضیا ممکنه با حرف بقیه جا بزنی رهاش کنی بهتره که خودت آسیب نبینی .انشالله که خیره  

فرزانه جون دور از جون کسی رو از دست دادی یا غمی داری؟ چون که داره میگه یه غمی داری که به ...

ممنونم مرررسی ازت

مجردم بله پدرموازدست دادم وغمش همیشه باهامه

انشالله بازشدن گره های همه حاجتمندا

اول اینکه به خدا توکل کن و از خودش کمک بخواه  دوم اینکه داره میگی سردرگمی .شدید آشفته ای .میگه ...

ایشالا 

مرسی عشقم♥️😘😘 

ممنون وقتتو برام گذاشتی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ممنونم مرررسی ازت مجردم بله پدرموازدست دادم وغمش همیشه باهامه انشالله بازشدن گره های همه حاجتمندا

خدا رحمتش کنه عزیزم .انشالله غم آخرت باشه .آیندت درخشان بود طبق چیزی که تو کتاب میگفت