2777
2789
برای من  ب نیت میترا

عشقم نمیدونم اینو ولی حضرت حافظ میگه انگار منتظر کسی هستی .حالا یا کراشت یا یه آدمی .میگه غصه فردای نیومده رو نخور .میگه اگه واقعا کسی رو دوست داری بهش بگو .میگه از یاد خدا غافل نشو و انشالله به زودی در زندگیت تغیرات خوبی پیش میاد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزانم انشالله که خیره

فرزانه جون دور از جون کسی رو از دست دادی یا غمی داری؟

چون که داره میگه یه غمی داری که به زودی زود با گذر زمان برطرف میشه .زن قوی ای هستی و میتونی با تلاش به خواسته هات برسی.عشقم میگه شکرگذاری رو یادت نره و از یاد خدا غافل نشو که گره های زندگیت همه باز میشن .انشالله

چرا    

منم یادت نره😊 سمانه واسه بارداری

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزم از اسم من رد شدی نوشین پیام بدم بهش یا نه

عشقم به ترتیب دارم میام .

الان برات باز کردم مثل اینکه آدم خوبیه چون دقیق اشاره به معشوق مورد نظر کرده .میگه با فکر تصمیم بگیر.آیندت درخشان .به خدا توکل کن  

منم یادت نره😊 سمانه واسه بارداری

سمانه جون حافظ هیچ اشاره ای به نیتت نکرد .فقط میگه خیلیا حرفاشون با حرف تو متفاوت .میگه ناراحت نشو از حرفاشون .عشقم میگه هدفی که داری رو بسپار به خدا و بدون حکمتی داره .انشالله که خیره  

اسامی عشقم    

یه بار گفتم عشقم 😑

دوباره میگم خوب گوش کن 

نگین 

کارم میشه میتونم برم خارج یا نه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نیتم کنکور اسمم زهره ممنون میشم 

به خدا توکل کن و ناامید نباش.زهره جون میگه داری توی گذشته زندگی میکنی و خیلی داری غصه گذشته رو میخوری .میگه به فکر الانت باش و دیگه وقتو از دست نده .عشقم خیلی رازاتو به بقیه میگی .میگه به کسی نگو .میگه اگه الز الان تلاشتو کنی میتونی حقتو بگیری و به هدفت نزدیک شی.  صدقه فراموش نشه