2777
2789
یه بار گفتم عشقم 😑 دوباره میگم خوب گوش کن  نگین  کارم میشه میتونم برم خارج یا نه

اول اینکه به خدا توکل کن و از خودش کمک بخواه 

دوم اینکه داره میگی سردرگمی .شدید آشفته ای .میگه از رو ظاهر تصمیم نگیر و با عقلت جلو برو .عشقم نمیدونم عاشق هستی یا نه چون میگه یه حس عاشقی هم داری .میگه با کسی که میتونه بهت کمک کنه مشورت کن و به بقیه نگو که نظراشون ذهنتو آشفته کنه .انشالله که خیره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیلا جان باورم نمیشه نگا میگه یه هدفی رو در پیش گرفتی که خیلی آشفتت کرده و دلت میخواد با کسی درد و ...

مرسی واقعا دنبال ی نشونه بودم 

اشکم درومد مرسی❤🌹

[گاهی گمان نمیکنی،ولی خوب میشود🌿🌺●●●]
از اسم منم رد شدی. من فاطمه. 

فاطمه جون فالت کامل داره اشاره میکنه خیلی سردرگمی و استرس داری.عشقم داره میگه بسپارش به خدا .نه تو نه هیچکس تا خدا نخواد نمیتونه کاری انجام بده .برای نیتت نذر کن وصدقه کنار بزار .عشقم از طرفی فال میگه از الان به بعد راجب زندگیت به کسی نگو و سفره ی دلتو باز نکن .همه دوستت نیستن پس مراقب باش.انشالله که حاجت روا بشی  

فاطمه جون فالت کامل داره اشاره میکنه خیلی سردرگمی و استرس داری.عشقم داره میگه بسپارش به خدا .نه تو ن ...

ممنون عزیزم دقیقا همینجوریه که گفتی همسرم و چشم زدن. ممنون از وقتی که گذاشتی😘❤️

ممنون عزیزم دقیقا همینجوریه که گفتی همسرم و چشم زدن. ممنون از وقتی که گذاشتی😘❤️

خواهش میکنم عشقم .صدقه بده و اسفند دود کن.اصن برات گرفتم کامل اشاره میکرد به اینکه خودت مقصری .مثلا تعریف میکنی از شوهرت مخصوصا جلوی غریبه .مراقب باش