2777
2789
عنوان

خانما شماهم مامانتون زیادنمیزاره برید خونش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست
الان جاش بود اینو بگی؟ 

وا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یبار؟بقیه روزا چ میکنی توخونه؟کجاهامیری؟

عزیزم قدر داشته هاتو بدون مثلا همین بچه دومت آرزو و حسرت منه

وقتی قدر داشته هاتو بدونی کسل نمیشی

قرار نیست برای تغییر حال و هوا جمعی رو ببینی

واسه من استراحت و خوشبختی این روزا یعنی یه چای دم کنم کنار بخاری و همسرم و پسرم با خرما و شکلات بگو بخند چایی بخوریم همین به همین سادگی

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
عزیزم قدر داشته هاتو بدون مثلا همین بچه دومت آرزو و حسرت منه وقتی قدر داشته هاتو بدونی کسل نمیشی ق ...

بخدا قدر نداشته هامو میدونم.باهمسری زندگی میکنم ک میدونم قراره بعد ۷سالگی بچه هاموبگیره وطلاقم بده چون مهریه ندارم....قدر بچه هایی رو میدونم ک بعد۷سالگی مال من نیستن خونه ای دارم ک جهازی توش نیست خیلی بدبختی میکشم از ی طرف هم جاواس رفتن ندارم 

بخدا قدر نداشته هامو میدونم.باهمسری زندگی میکنم ک میدونم قراره بعد ۷سالگی بچه هاموبگیره وطلاقم بده چ ...

ببخشد من اصلا ازوضعیتت خبردار نبودم

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏

منم تو شهر مامانم زندگی نمی کنم ماهی دو بار میرم خونشون با اینکه خواهرم تو خونه مامانم زندگی می‌کنه و همه ما براش می‌کنه اما خیلی وقتها فقط به اصرار خواهرم میرم انگار حوصله من و بچه هام رو‌نداره

ببخشد من اصلا ازوضعیتت خبردار نبودم

هرکی جای من بود نمیتونست زندگی کنه وخوشبین باشه بخدا بریدم ولی بزور دارم خودمو ب زندگی میچسبونم.شوهرم ادم کاری هست امامیدونم بچه هام بزرگ شم نگم نمیداره

منم تو شهر مامانم زندگی نمی کنم ماهی دو بار میرم خونشون با اینکه خواهرم تو خونه مامانم زندگی می‌کنه ...

مامان من جوونه خواهرمم۷سالشه حوصله همه رو داره جز من.منم تصمیم گرفتم دیگه ننرم

مامان من جوونه خواهرمم۷سالشه حوصله همه رو داره جز من.منم تصمیم گرفتم دیگه ننرم

شایدناخاسته ناراحتش کردی باحرفی رفتاری وخودت نمی دونی

شایدم فعلابه مشکلی دارن

من خیلی میرم خونه مامانم یه مدت خیلی کم زنگ می زدویجوری حرف می زد که فک میکردم دوس نداره برم خونشون بعدفهمیدم مشکل داشتن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
ماهی یبار؟بقیه روزا چ میکنی توخونه؟کجاهامیری؟

یکماه حداقلشه شده دوماه هم نرفتم 

تو خونه خودم راحتترم خونه خانواده همسرمم ماهی یکبار میریم 

کلا زیاد بیرون نمیریم اخر هفته ها به کار خونمون میرسیم با شوهرم شبها هم میریم با ماشین بیرون دور میزنیم 

زیاد حوصلم سر نمیره تازه خواهر هم ندارم که فکر کنی با خواهرم رفت و امد دارم