2777
2789
عنوان

خانما شماهم مامانتون زیادنمیزاره برید خونش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست
یکماه حداقلشه شده دوماه هم نرفتم  تو خونه خودم راحتترم خونه خانواده همسرمم ماهی یکبار میریم&nb ...

کل روز چیکارمیکنی؟من بابچه هام سرمیکنم ولی بعد ازاین همه نق نق تحمل کردن دوست دارم حداقل یساعت برم پیش کسی

کل روز چیکارمیکنی؟من بابچه هام سرمیکنم ولی بعد ازاین همه نق نق تحمل کردن دوست دارم حداقل یساعت برم پ ...

منم کار خاصی نمیکنم تو خونه هستم یه بچه ۴ ساله دارم الانم باردارم گاهی پیش میاد حوصلم سر میره ولی خب بازم تو خونه خودم راحتترم الانم باردارم اتفاقا تا هفته ۲۰ استراحت بودم خودم کارامو کردم اصلا نه مامانم گفتم بیاد نه خودم رفتم اونجا 

خودم کارامو کردم 

شما هم سعی کن خودت رو سرگرم کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم تقریبا همسن میره هرروزم ک بره واس اون حوصله داره من برم بعد دوساعت بشوخی میگه دیگه برو

مامان خودته؟ قبل از بچه دار شدن هم همین بود؟؟

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

سلام چقدر شبیه هم هستیم با این تفاوت خانواده من ۶ ماهه منو ندیده باورت میشه 

تنها و بی کس هیجا هیچکس نبود برم روحیم عوض شه گریه کردم تنها بودم آخه خواهرم دعوا راه انداخت که اینطور شد ولی اونا از خداشون بود من نباشم پیششون با یه بچه که هی گریه میکنه