2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 191 پست
شما باید بچت رو تربیت کنی سهمش رو خورده بود ،ضمننا گریه به خاطر خوراکی خونه بقیه درست نیست الآنم گفت ...

زدی تو خال

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

هیچ انتظاری نداشته باش از اونا بیارش خونه خودت بده بهش بعدم نخورده بارش نیار

بخدا قسم نخورده نیس، ما هیچ پس اندازی نداریم چون شوهرم خیلی ولخرجه وبه خورد و خوراک اهمیت میده هرچی پول درمیاره خرج شکم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس بازم بوده اونا دوباره برمیداشتن می‌خوردن بچه شماهم پیش بچه ها بهش مزه داده و خواسته اونا میخور ...

بهتر که نگفته و خودشو کوچیک نکرده

عزت نفس خودشو حفظ کرده

اونا کر نبودن خودشون گریه بچه رو میشنیدن ولی نمیخواستن بیارن

بنظرم یا از خود اسی خوششون نمیاد یا از پسرشون که شوهرشه یا هردو، و اینو تو رفتارشون با بچه نشون میدن 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

اینایی که میگید نذار خونه مردم واسه میوه گریه کنه

حالا اگه اسی میگفت بچم واسه رفتن به خونه مردم (مادرشوهر) گریه کرده نذاشتم بره همینا میگفتن واه واه چرا میگی خونه مردم مگه خونه مادربزرگش نیست🚶‍♀

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

مادربزرگ پدری اکثرشون همین 💩 هستن

مادرشوهر من نوه های دختریش رو صدا میکنه بهشون خوراکی میده جلوی بچه من 

بعد از من میپرسه بچه تو میخووووووره

مادربزرگ خرفتمم همین بود

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
رفتار دختر تو زشت بوده نه اونها. باید بهش یاد بدی برای شکم خونه مردم گریه نکنه

اومدم خونه کلی دعواش کردم گفتم هرچی خواستی فقط خونه خودمون بگو خودم اعصابم خیلی خورد شد چون چیزی براش کم نگذاشتیم

اینایی که میگید نذار خونه مردم واسه میوه گریه کنهحالا اگه اسی میگفت بچم واسه رفتن به خونه مردم (مادر ...

خونه بابای آدمم قواعد خودشو داره

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

این جمله رو امروز دیدم خیلی قشنگه

مدتی زیادی در این تن زنده نخواهید ماند،

شریف زندگی کنید

کار اونا بله اشتباه بوده اما روح خودشون آلوده کردند

شما درگیر کار اونا نشو وظیفه هرکس اینه مراقبت کنه از روح و روان خودش که سقوط نکنه 

هرچی بیشتر کار کنیم خود انسان آرامش داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خب عزیزم شاید به تعداد موز خریده بودم و نفری یکی بود!!!! چرا همیشه فقط از بقیه طلبکارین و فکر میکنید ...

نوشته بچه های خواهرشوهر هی میرفتن از یخچال موز برمیداشتن جلوی دخترش میخوردن 

فقط یکی به اون دادن و دیگه ندادن بازم هی جلوش موز خوردن

بچه هم تحملش کمه طاقت نداره که هی جلوش بخورن و بهش ندن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

اصلا تقصیر بچه و اینکه مثلا تو خونه هیچی نمیخوره نیست. بچه ها یه وقتایی کارایی میکنن آدم شاخ درمیاره. دعواش نکن، ولی تذکر بده. بچه دیده اونا هی میرن سر یخچال موز برمیدارن، اینم خواسته.

گناه داره بچه. چقدر نفهم بودن یکدونه موز به بچه ندادن، چی میشد مگه؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

نه حق نداشتی 

شاید بچه ات با ده تا هم سیر نشه 

ب دختر یدونه بدن اون یکی ها هم میخان مگه به تعداد بود؟؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.