2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مادرم درکت میکنم  خودمم ی وقتایی عصبی میشم بچم رو دعوا میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم ...

میدونم عزیزم دوستان همدردی کردن یکم اروم شدم یه دونه مجرد خوش خیال این وسط برا خودش میگه😄

خواهر میگم یجا نمیمونه همش در حال گشتن و بهونه گرفتن کارتن بازی لالایی هیچ کدوم لثر نکرد بد قلقه

میدونم. میگم که، تا عادت کنه یه مدت طول می‌کشه .ولی یه برنامه منظم خواب، کم کم بهش یاد میده و این ریتم تو ذهنش نقش میبنده.

تو تا یکی، تو همون اتاق بزار داشت برای خودش بچرخه. دوباره بزارش رو پات.

شده ده بار... خودش آروم یاد میگیره که بخوابه.

ناراحت نباش. حال هر شب هممونه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
ده تا مث منو؟من بچمو به کسی ندادم که بخام بگیرم چی میگی  دهه هشتادی 😄

چه ربطی به دهه هشتاد داشت😐چرا دهه رو قاطی میکنین چه ربطی به دهه تولد یه فرد داره 😑

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
امروز مامانم منو دید گفت چرا اینجور صورتت بی حال و خستس  دلم گرفت داقعا وقت نمیکنم ب خودم برسم ...

پسر من فردا امتحان ریاضی داره 3 روزه دارم باهاش کار میکنم بعد یه سوال که به نظر من آسونه و 10 تا سوال ازش حل کردیم رو غلط نوشته بود بعد جوابم رو هم پس میداد منم دیونه شدم دفترش رو  پاره کردم مدادها رو پرت کردم بعد کوچیکه که3 سالشه حرکات ما رو می دید اومد پشت در  اتاق گریه کرد بعدش آوردم پیشم خوابوندمش حالا از وقتی بیدار شده حالا تیک عصبی پیدا کرده هرچی با شوهرم باهاش بازی کردیم از سرش نیوفتاد خیلی هم آروم شده در حالی که حتی تنبیهش هم می کردیم نمی ترسید و آروم نمیشد😢😢😢😢