2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست
نه بار اوله ک زدم  چون منو زد تو سرم از درد و عصبانیت زدمش حالا محکمم نه اما ناراجت شدم خیلی ع ...

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن اون طفلک ک یادش نمیونه .همین ک پشیمونی یعنی مادر خوبی هستی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان پسر منم ۱۹ ماهشه این مصیبت رو دارم.

کم کم براش برنامه خواب بزار.

مثلاً شب بخیر گفتن به باباش.

خاموش شدن برقا.

عوض کردن پوشک ، بهش بگو که، پوشکش رو عوض کنیم بریم لالا... با بوس و خنده و بازی.

بگیر رو پات .

با گوشی لالایی بزار برایش.

یه شب خواب کوچولو روشن بزار تورو ببینه.

اگه بتونی تو شیشه بهش آب بدی هم خوبه.

آروم آروم بخوابه.

اگه دیدی بیداره، تو همون تاریکی نگهش دار تا خوابش بگیره.

اولش سخته، کم کم عادت می‌کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
😂😂😂ای جان منم تا داد میزنم سر پسرم اون بمن میگه هیس بعد میاد میزنم

منم میزنه بعد میگه مامانی بوس

حالا امشی محکم زد تو سرم ینی از درد عصبی شدم ی لحظع زدمش اما محکمم نزدم ولی دلم گرفت چون اینجوری بزور خوابوندمش

اسی جان پسر منم ۱۹ ماهشه این مصیبت رو دارم. کم کم بارش برنامه خواب بزار. مثلاً شب بخیر گفتن به باب ...

خواهر میگم یجا نمیمونه همش در حال گشتن و بهونه گرفتن

کارتن بازی لالایی هیچ کدوم لثر نکرد

بد قلقه

شما بچه داری؟

عزیزم منم مادرم درکت میکنم 

خودمم ی وقتایی عصبی میشم بچم رو دعوا میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم مطمئن باش واسه همه مامانا پیش اومد هرکی بگه نه دروغ گفته 

اینایی هم‌ که سرزنشت میکنن هنوز بچه ندارن وگرنه خودشون باشن بدترن نمونه اش خواهر خودم هیچی بلد نیست میاد از بچه داری من ایراد میگیره در صورتی که خودش کارای عادیش رو هم بلد نیست