2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست
اخه ۳ سالشه چرا ترسیده از دست این بچه ها🥲🥲🥲 حواسش رو پرت کن لابد داد و بیداد کردی ترسید  ...

آره 3 سالشه ولی هنوز زیاد بزرگ نشده اگه دعوا کنیم زود می ترسه

برگشت به ما گفت دعوا نکنید مهربون باشید

خیلی تعجب کردیم

چون اکثرا در حال شلوغ کاریه فکر نمی کردم آنقدر حالیش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت برنخورا عزیزم منظورم اینه که بچس😑دیگه ما دهه هفتادیا برامون عجیبه رفتارای دهه هشتادیا🤣شوخی میک ...

من متولد۸۰ام خودم یدونه ام بچه دارم شمارم کامل درک میکنم میدونم بچه داری چقدر سخته حالا یه بی درک علاف معلوموالحال میاد چرت و پرت میگه نباید بقیه دهه ۸۰ یام قاطیش کنین بعدشم اصلا از کجا معلوم ۸۰ ای

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
من متولد۸۰ام خودم یدونه ام بچه دارم شمارم کامل درک میکنم میدونم بچه داری چقدر سخته حالا یه بی درک عل ...

واقعا هم یه دوستی دارم ۱۷ سالشه دو تا بچه داره چقدرم فهمیده و با ادبه 

این یکی سیماش قاطی کرده

هیچی دسگه خواستم اذیتش کنم بزاره بره اما بیکارتر از این حرفاس

اخه میگن تو ایم سن روزا باید یکم بخوابه استراحت کنه

دیگه وقتی شبا با کتک کاری میخواد بخوابه خواب روزشو باید حذف کنی  اینجوری بد بار میاد بخاطر خواب بخواد کتک بخوره دیگه از کتک نمیترسه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ببخشید ولی بقول دوستمون هم رو مخی هم بی نمک هم چندش 😞 نوع تایپ و استیکرت منظورمه

خیلی خوبی😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اروم براش لالایی بخون یا پیش پیشش کن پشتشو ماساژ بده بعد که یکم دیدی اروتر شده وسط دوتا ابروشو دورانی با شستت خیلی اروم مث ناز کردن حرکت بده خوابش میبره قبل خوابم بهش شیری چیزی بده معده اش خالی نباشه من دخترم یکسالشه همینجوری میخوابونمش اکثر اوقات یکم ارامش میخواد سخت هست اما از کتک زدن و عداب وجدان بعدش خیلی بهتره

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

از فرم و مدل بینیت راضی نیستی   😞

بینیت گوشتیه و اعتماد به نفست رو کم کرده  😢😓

شایدم انحراف یا قوز بینی داری  👃

فرقی نمیکنه این برای توئه بیا تو پیج دکتر نصیبه رستمی عکس های قبل و بعد جراحی بینی رو ببین 😎🤩  

https://www.instagram.com/drnasiberostami/

جراحی بینی با قیمت مناسب... به همون مدلی که می خوای برس 😯👍😍