2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

1191 بازدید | 100 پست

۲۰ ماهشه

خوابش میومد نمیخوابید همش بهونه یبار یخچال یبار کمد یبار کابینت همه اینا با جیغ و گریه 

نشستم دراز کشیدم کنارش کارتون خو گشی پلی کردم براش یهو با کنترل تی وی محکم زد رو گوشم از درد و عصبانیت نمیدونستم چیکارش کنم فقط هولش دادم و یکم زدمش 😔بعدم داد زدم سرش رو پا خوابوندم

رو پا اصلا نمیخوابه اما چون دعواش کردم خوابید حالا

اما عذاب وجدان گرفتم چون زدمش

هوف خیلی خستم خیلی از صبح فقط چسبیده ب من کار هر روزشه 

پدرمو دراورده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسن پسرمنه ...سن حساسی دارن خب زدن ک درست نیست حالا نهایتش اوج عصبانیتت جدی باهاش حرف بزن یا حتی دعوا کن اما بچه ک زدن نداره...الانم گذشته دیگه ببوسش بعدم بخواب 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

عذاب وجدان نداره عزیزم

طبیعیه دیگه پیش میاد 

گاهی وقتا باید عصبانی بشی که بچه حساب ببره .الانم راحت بخواب که فردا سرحال باشی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

واقعا که

خجالت آوره

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

عزیزم من درکت میکنم ک صبح تاشب کلنجار میری وتازه کارای خونه ام هست..اما خب سعی کن ارومتربشی وصبرتو بیشترکنی..

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

روز نزار بخوابه سرگرمش کن با اهنگو اینا که نخوابه شبام زودتر خاموشی بزن کم کم یاد میگیره که ساعت خوابه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

پسر منم عادت کرده هرچی دستشه پرت میده امشب برقارو خاموش کردم بخوابیم  بالیوان شیشه ای زد تو سرم .بردم لیوانو برداشتم رفت اوردش دوباره پرتش داد جاخالی دادم زد تو بوفه ترک خورد .بعضی وقتا دیگه واقعا اعصابمو خورد میکنه .

بیخیال منم گاهی از خستگی عصبانی میشم مادر بودن خیلی سخته فقط مادرا میتونن همو درک کنن

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین