2777
2789
عنوان

کسی هست با ناپدری زندگی کنه

577 بازدید | 66 پست

خودتون یا اطرافیانتون منظورمه

چه چالش هایی دارید؟

من خودم همین شرایط و دارم چند ساله

اصلا راضی نیستم فقط میخوام ازدواج کنم برم

مرد خوبیه ناپدریم، ولی کارای رو مخ زیاد داره

خیلی وراجه، تُن صداش هم بلنده آدم کر میشه ، بعد اینکه بی مزه اس و شوخی شوهر عمه ای میکنه، فامیلاشم خشک مذهبی ان و مامانم به زور موقع مهمونیا منو میبره خونشون.تازگی هم وضعش خوب نیس خرید درست حسابی نمیکنه واسه خونه

بچه هاشم ک عین سگ و گربه میپرن به هم تقریبا یک سوم سال هم میان اینجا

تابستون هم ک باید شلوار بلند و تی شرت پوشید جلوش، چیز غیر این ممنوعه 😏

مامانمم همش خودشیرینی میکنه جلو شوهرش و فامیلای شوهرش اعصابم داغون میشه دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

یکی از فامیلامون هست .بدبخت چن سال اول قایمکی توخونه ی مامانش بود ک کسی نفهمه بعدش هم ک فهمیدن هنش گیر الکی بهش میدن

همینکه مرد خوبیه خیلی خوبه ..دیگ اون مسخره بازیاش جزو اخلاقش هست واس خاطر تو نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون هست .بدبخت چن سال اول قایمکی توخونه ی مامانش بود ک کسی نفهمه بعدش هم ک فهمیدن هنش گ ...

قایمکی چرا خب🥲

من اخه واقعا اینجا راحت نیستم از این خونه بدم میاد حتی دست و دلم نمیره اتاقمو تمیز کنم با اینکه ادم کثیفی نیستم ولی اینا میذارن پای تنبلیم

اینکه گفتی خودشیرینی میکنه مامانم حرف قشنگی نیس و اینکه یادبگیر واس آینده خودتم بدرد میخوره

من واقعیت و گفتم.مامانم حدشو رد کرده اخه.

قایمکی چرا خب🥲من اخه واقعا اینجا راحت نیستم از این خونه بدم میاد حتی دست و دلم نمیره اتاقمو تمیز کن ...

اون بنده ی خدا تورو مثل بچه ی خودش میدونه ..امیدوارم قدرش رو بدونی

اون بنده ی خدا تورو مثل بچه ی خودش میدونه ..امیدوارم قدرش رو بدونی

شما از کجا میدونی اخه

بچه غریبه هیچوقت مثل بچه ادم نمیشه

جالبه توخونش داری زندگی میکنی بعد این همه بدشو میگی وراجه بی مزه اس و فلان ناراحتی برو خونه بابات

فوت کرده

خوب عزیزم قدرشو بدون وقتی میگی ادم خوبیه این همه بدشو نگو

بابا من اعصاب دیگه نمونده برام ببین ب کجام رسیده ک فقط میخوام برم از اینجا

چند سالته؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹