2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسن پسرمنه ...سن حساسی دارن خب زدن ک درست نیست حالا نهایتش اوج عصبانیتت جدی باهاش حرف بزن یا حتی دع ...

اروم زدمش هولش دادم 

بار اوله کلا دوس ندارم عادت کنه ب زدن 

هوف خیلی خیلی لوس شده جدیدا هم از شیر گرفتم بدتر شده دس تنها واقعا بریدم ی لحظه استراحت ندارم

پسر منم عادت کرده هرچی دستشه پرت میده امشب برقارو خاموش کردم بخوابیم  بالیوان شیشه ای زد تو سرم ...

بهش توپ بده پرتاب کنه بگو فقط توپ برا پرتاب کردنه ...قصه بگو البته نمیدونم چه سنی هست وقتی پرت میکنه عکس العمل نشون نده البته اگه خیلی کوچیکه میخاد با پرت کردن توجهتو جلب کنه سعی کن چیزای پرت کردنی که سنگین و شکستنی هست جمع کنی

.......خدایا شکرت ....
اروم زدمش هولش دادم  بار اوله کلا دوس ندارم عادت کنه ب زدن  هوف خیلی خیلی لوس شده جدیدا ...

برقابت رو خاموش کن تازه از شیر گرفتی خودش حوصلش سر میره یا میاد رو پا یا خودش خاب میره

.......خدایا شکرت ....
اروم زدمش هولش دادم  بار اوله کلا دوس ندارم عادت کنه ب زدن  هوف خیلی خیلی لوس شده جدیدا ...

میدونم عزیزم سخته منم شهرغریبم و همیشه هم سرم شلوغه .درس دارم .اینترنتی کار میکنم و... اما بالاخره بزرگ میشن میگذره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉