2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم  اگه قندم بیافته چیکار کنم؟ ضرر داره؟ شیرینی بخورم؟ شما تجربه دارین؟

وقتی دیابت بارداری داری دیگه شیرینی نخور همون قرص تو بخور دستگاه قند نگفته بخری؟تحت نظر دکتر غددی؟

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
وقتی دیابت بارداری داری دیگه شیرینی نخور همون قرص تو بخور دستگاه قند نگفته بخری؟تحت نظر دکتر غددی؟

نه نگفت دکتر ماما نوشت هفته ۲۸ قندم رفته بالا چون استراحت مطلق شدم فکر کنم از اونه دکترم نگفت ب و پیش غدد

نه نگفت دکتر ماما نوشت هفته ۲۸ قندم رفته بالا چون استراحت مطلق شدم فکر کنم از اونه دکترم نگفت ب و پی ...

باید بری پیش متخصص غدد اون برات آزمایش قند وتیرویید مینویسه تحت نظری اگه لازم باشه انسولین نباشه قرص نباشه رژیم دستگاه قندم میخری باید جدول تهیه کنی هرماه براش ببری

باید بری پیش متخصص غدد اون برات آزمایش قند وتیرویید مینویسه تحت نظری اگه لازم باشه انسولین نباشه قرص ...

آخه استراحت مطلقم حالمم خوب نیست برای رفتن دکتر و چند ساعت منتظر موندن واقعا عاجزم کم خونی هم دارم هی خدا خسته شدم لطفا برام دعا کن یه کم بهتر شم

آخه استراحت مطلقم حالمم خوب نیست برای رفتن دکتر و چند ساعت منتظر موندن واقعا عاجزم کم خونی هم دارم ه ...

وای الهی عزیزم میتونی ویزیت آنلاین بشی انشالله نینیت صحیح وسلامت بدنیا بیاد