2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت باید برای ماهم بخری

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 328 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جاها واقعا رسمه این کار

اخه طلا؟

حتما وضع مالی‌مالیشون عالیه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اولش که دخترهاش کتکم زدن .این وسطشه اخرش خداداند

😐😐😐😐😐چ دلی داری خدایی 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

حالا مادرشوهر من میگه رو سیسمونی باید هم برا پسرم ک بشه شوهرم هم من یعنی مادرشوهرم هم دوتا دخترام و شوهراشون و بچه هاشون همم برادرا و زنداداشای شوهرم لباس کامل بخریم. یعنی خانوما چادر مردا پیرهن و شلوار و برا خواهراشومم علاوه بر اینا پتو بخریم...

حالا من مامانم سیسمونیمم کانل نخرید یکمشو خودمو شوهرم خریدیم🤣🤣🤣منم شوهرمو یاد دادم گفت ک مادرزنم تو این گرونی سیسمونی بخره زور کرده اینا رسم ماهاست رسم زنم ک نیست..اونم بهش برخورد هیچی برا نوه اش نخرید😅😅🤣🤣

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
حالا شوهرت قبول کرد بخره.   قدیما پارچه ارزون بود میشد خرید. الان نمیشه. گرون شده.  ط ...

شوهرم میگه مادرم کوتاه نمیاد .منتظره یک بهانست عروسی و خراب کنه بخریم شر بیفته