2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت باید برای ماهم بخری

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 328 پست

ما ترک هستیم این رسم رو داریم ولی متقابلا خانواده داماد هم باید همین رسم رو اجرا کنند .بگو مادر جان شما مایل به انجام رسوم مختلف هستی ،رسوم متقابل رو هم باید اول اجرا کنی.ولی فقط پارچه میدن .طلا نمیدن .در عوض موقع بردن جهاز برای تشکر از مادررعروس طلا میدن .

مادر زن سلام هم فردای عروسی به مادر زن هدیه و طلا میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هم قبلا تو فامیلمون این رسمو داشتیم خودمم پارچه اوردم ولی دیگه انگشتر طلا رو رسم نداریم.&nb ...

دقیقا رسم ترک ها اینه که موقع بردن جهیزیه  حتما به مادر عروس  هدیه طلا میدن .

بزار شوهرت بگیره بدین بهشون بعد مراسمات بگید شوهرت خریده🤣🤣🤣🤣وای چه قشنگ میشه😍🤣

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

خانواده شوهر منم رسم دارن دخترشون‌که شوهر کرد روز پاتختی کادو‌میدن به طرف شوهر ، اما نصف جهیزیه با داماده کل هزینه های عقد و جشن عقد و شب چله و حنابندون و عروسی و پاتختی با داماد ، روز پاتختی کل اقوام عروس رو دعوت میکنن و با هزینه داماد ازشون پذیرایی میکنن ، تا میتونن میکنن یه زیرپوش و شورت کادو‌میدن تهش! 

والا فک و فامیلاشون اگه کادو بیارن گوشه هزاری رو نشون عروس بیچاره نمیدن فقط میخوان قمپز در کنن جلو ...

عزیزم یکی دیگه عروسه و داماده چرا باید به بقیه کادو داد ؟منطقی پشتش نیست 

بجا اینکه اونا کادو بدن 

ای دریغ و حسرت همیشگی ،ناگهان چقد زود دیر میشود...

عزیزم یکی دیگه عروسه و داماده چرا باید به بقیه کادو داد ؟منطقی پشتش نیست  بجا اینکه اونا کادو ...

میگم دیگه از قدیم این رسم بوده بهش میگفتن خلعتی بردن 

عروس خلعتی میبره بهش کادو میدن! اونم پول در حد زیر 100 تومن و 50 تومن!!!! 

عزیزم یکی دیگه عروسه و داماده چرا باید به بقیه کادو داد ؟منطقی پشتش نیست  بجا اینکه اونا کادو ...

البته منم نمیخوام ببرم فقط برای پدر و مادرشوهرم میگیرم 

شوهر من 3 تا عمه داره با شوهراشون میشن 6 تا

4 تا عمو داره با خانماشون میشن 8 تا

3 تا خاله که میشن 6 تا

۴ تا دایی که میشن 8 تا

۲ تا پدر و مادرشوهرم 

دوتا جاری دارم دوتا برادرشوهر سه تا بچه دارن جمعاً 7 تا

بخوام برای همه بخرم میشه ... 37 تا 

سبک ترین چیز ما میگیم 200 تومن که خیلی بیشتره ...

یه چیزی حدود 7 میلیون حداقل کادوها میشه خب من با این پول میرم یه تیکه میخرم میذارم رو جهازم یا یه انگشتر میگیرم میذارم دستم 

میگم دیگه از قدیم این رسم بوده بهش میگفتن خلعتی بردن  عروس خلعتی میبره بهش کادو میدن! اونم پول ...

بله میدونم خلعتی بهش میگن و چی هست ولی از بیخ اشتباهه ماهم تا چندسال پیش داشتیم ولی شکر خدا دیگه این رسمو نداریم

ای دریغ و حسرت همیشگی ،ناگهان چقد زود دیر میشود...