2777
2789

قفل بودی نتونستم  پیام بزارم 

@fatooti_77  

ل بود نتونستم  پیام بزارم 

خاستم بگم  لطف و هدیه خدارو   با این خرافات  خرابش نکنید   وقتی به هم محرمید.حرف مردم رو چیکار دارید .

من ۱۴ سال در حسرت مادر  شدن  بودم .   بعد  این همه سال    به لطف خدا   مادر شدم   به روش فرزند خوندگی    .   فرصت مادر شدن و از خودتون نگیرید  حتما حکمتی بوده که الان باردار شدی .و  همچنین برای من    اینجوری مادر شدم 

محکم پشت   بچت وایسا 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ول کنین هرچی ب صلاحشه رو انجام بده

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کنین هرچی ب صلاحشه رو انجام بده

وقتی تاپیک زده یعنی نظر خاسته خب 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دمت گرم ک بچه ای رو ب فرزند خودندگی گرفتی

سلام عزیزم.ممنون که به فکرم بودی و تایپک زدی.گلم من خودم تهدید به سقطم و لخته خون چسبیده به جنین و پیش دو تا دکتر هم رفتم گفتن ممکنه امروز و فردا خودش سقط شه و بیوفته.ولی کلا اگه حتی نیم درصد شرایطشو داشتم دست به همچین کاری نمیزدم...

"Save your tears for another day"
سلام عزیزم.ممنون که به فکرم بودی و تایپک زدی.گلم من خودم تهدید به سقطم و لخته خون چسبیده به جنین و پ ...

قربانت عزیزم  امیدوارم  بهترین ها برات  اتفاق بیفته   عزیزم