الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رو غضروف سوراخ زدم دوماه گذاشتم بمونه اون میخ به اندازه ای بزرگ هست که هر گوشواره ای بهش بخوره
گوشواره بدون سوراخ هم ر سری و شال بندازی گیر میکنه کنده میشه
این اکانت توسط چند نفر اداره میشه و همه تاپیکا مال ینفر نیست.... پ.ن:میدونم نپرسیدید.....مدیرای این کاربری: فاطیما(سازنده)-سوفیا-زهرا-محیا-مامان فاطیما-فاطمه-ساینا-الینا-ایلار-عسل
این اکانت توسط چند نفر اداره میشه و همه تاپیکا مال ینفر نیست.... پ.ن:میدونم نپرسیدید.....مدیرای این کاربری: فاطیما(سازنده)-سوفیا-زهرا-محیا-مامان فاطیما-فاطمه-ساینا-الینا-ایلار-عسل
اشتباهت همینجابوده یعنی اینقدر استانه تحمل دردت کمه والا نوزاد هم باشه اینجوری نیس که تو هستی ملت گوشاشون سوراخه اول مال همه اینطوریه بعد یکی دوهفته عالی میشه .
حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍