2777
2789
عنوان

گوشواره بدون سوراخ گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 25 پست
بعد سوراخ، گوشواره انداختم  انفدر درد داشتم انگار وزنه ده کیلویی به گوشام لود با گریه و درد درش ...

چون طلا نو زهر داره بده یکی دیگه گوش کنه یکی دوماه بعد تو گوش کن وقتی سوراخ کردی گل گوش بزار 1 تا 2 ماه تو گوشت باشه و با پماد چشم چرب کن تا قشنگ سوراخش باز باشه زخم نباشه بعدی که گوشواره هم استفاده کردی پماد چشم بزن بهش یادت باشه گوشواره سنگین ننداز من خودم این مشکل داشتم بااینکار دیگه مشکلی ندارم ولی گوشواره من خیلی سبک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یماه بزاری تو گوشت بمونه اون میخه:|  من رو غضروف سوراخ زدم دوماه گذاشتم بمونه اون میخ به ...

میشه از گوشت عکس بدی

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

گوشواره میخی استفاده کن 

یا مثلا مامانم ریزنقش هست بعد گوشواره کوچیک ریز میندازه مثلا حلقه ای کوچک تقریبا میشه گفت بچه گانه 

اما مثلا به من نمیاد و برام ریز هست 

سوراخ کردن گوش درد نداره

تفنگ یه تق میکنه اصلاااا درد نداره 

نمیدونم برای شما چی بوده 

شاید چون بچه بودی ترسیدی 

تا چند وقت باید حتما نگینی از داروخانه یا خود همون دکتر یا اون طلافروشی که گوش سوراخ کرده بگیری 

مدام چرب کنی تا اگه التهابی داره خوب بشه و اروم گوشواره رو بچرخونی 

بعدش میتونی مدل دلخواهت بخری

البته میگم برای شما میخی 

یا همون مدل ریز بچه گانه شاید مناسب باشه

برو سوراخ بزن اون موندگار تره من ی گوشم ۵ تا یکی دیگش ۴ تا داره  پماد ان ان زدم خوب شد  خوب نمیشد ک 

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
چون طلا نو زهر داره بده یکی دیگه گوش کنه یکی دوماه بعد تو گوش کن وقتی سوراخ کردی گل گوش بزار 1 تا 2 ...

اون گل گوش تفنگی ها من حساسیت دارم همون لحظه گوشواره طلا انداختم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
اون گل گوش تفنگی ها من حساسیت دارم همون لحظه گوشواره طلا انداختم 

پس قبلش گوشواره بده یکی بندازه زهرش گرفته بشه یا بگو نخ تو گوشت کنن که سوراخش اوکی بشه زخم نباشه بعد گوشواره بنداز 

بعد سوراخ، گوشواره انداختم  انفدر درد داشتم انگار وزنه ده کیلویی به گوشام لود با گریه و درد درش ...

چون عادت ندارن مثل من اگ سوراخ بستس سوراخ کن.. مراقبتشون کن گوشواره سبک بندازه یک ماهی تحمل کن هی تمیز کن سوراخو ضدعفونی کن پماد بمال عادت میکنن گوشات

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
اصلا چرا باید گوش سوراخ کرد واقعا؟! همیشه برام سوال بوده

من ی مدتیه هیچی گوشم نیست . یعنیااااا  عجیییبه عجیب پیش ما. ک متاهل باشی و چیزی گوشت نباشه .. 😐 هرکی منو میبینه میگه گوشواره چرا ننداختی؟ 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺