2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان نمیشه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بخونى قبول ميشى اتفاقا متاهلا موفق ترن 

چون نيازاى جنسى شون تامين ميشه و اين هوش و تمركز رو بيشتر مى كنه 

مجردا بازدهشون كمتره هرچند بيشتر وقت بذارن 

فقط بايد خونوادت هم دركت كنن 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم. 
بخونى قبول ميشى اتفاقا متاهلا موفق ترن  چون نيازاى جنسى شون تامين ميشه و اين هوش و تمركز رو بي ...

چه ربطی داره؟😂

بسم الله

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
بخونى قبول ميشى اتفاقا متاهلا موفق ترن  چون نيازاى جنسى شون تامين ميشه و اين هوش و تمركز رو بي ...

🤦☹️

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
چه ربطی داره؟😂 بسم الله

گلم من روانشناسم و اين چيزا رو از رو علم تخصصم مى گم

اگر اطلاع نداريد دليل بر اين نيست به تمسخر بگيريد 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم. 
شرط سن داره فرهنگیان شما دیگه نمیتونی  روزی که میری برای مصاحبه سنت نهایتا باید ۲۴ سال باشه&nb ...

مصاحبه اش کی هس من ۲۷شهریور تولدمه

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱