2777
2789

یازده روزه زایمان کردم غم عالم تو دلمه همش چشام پر میشه همش گریه میکنم مخصوصا موقع غروب

نداشتن عزیزام کنارم علت ناراحتیمه(فوت شدن) و هیچ جوره نمیتونم آروم بشم خیلی بهشون نیاز دارم و دلتنگشونم

دلم برا بچم میسوزه که یه مادر افسرده داره

خدایا خودت کمکم کن من دارم کم میارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم افسردگیه بعد از زایمان شاید

برو روانشناس بهت کمک کنه❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

فصل زمستون و پاییز به اندازه کافی دلگیره، 

سعی کن پرده هارو باز کنی، 

بیرون بری روز ها، 

لباس های شاد بپوشی😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه سزارین

شاید یه کمی چون مسئولیتت بیشتر میشه دیگه اون احساس مال خودت بودنو نداری

ولی کم کم بهتر میشه عزیزم

سعی کن زیاد تنها نمونی

محصولات حاوی کلسیم هم مصرف کن

✨ Fear the one who does not fear God✨
افسردگی گرفتی برو دکتربه خاطربچه ات اروم باش . منم الان کرونا گرفتم دوهفته دیگه هم باید سزارین شم حا ...

دارم سعی خودمو میکنم که آروم‌باشم😢

انشاالله زود خوب بشی و فندقتو سالم بغل کنی❤