2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست
ن اونجوری نیس گوشیش میده دستم بعدشم دیشب نگاه کردم خودم تو بلاکش زدع بودم الانم تو بلاک عس لیست تماس ...

میتونه تو روز از بلاکی دربیاره

شبا بلاک کنِ

اینم میشه یه نشونه برای دختره که بدونه کِی پیام بده کِی پیام نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دختر قبلیشه شک نکن اونم شمارتو داده بهش بگه نامزد دارم طرف بلاکت کرده داره با اون میچته برش گرد ...

من امشب شوهرم بیاد بهش میگم ولی قسم مخوره میگه تورو میبرم ب دختره اشنات میکنم ولی اگ حرفی نبود بیچارت میکنم 

برعکس همش میگه مخوام بابا بشم مخوام دخترم شبیح ت باشه ی رویاهای داره

میخواد از طریق بچه پاگیر بشی که بتونه راحت به گوه کاری هاش برسه و تو نتونی چیزی بگی 

بسوزی و بسازی بخاطر بچه

یه سناریوی تکراری که همه مردها دارن😒😒😒

آه استارتر متاسفم و حتی نمیتونم یه لحظه خودمو جای تو بذارم

ولی فعلا حساس نشو

منکه اگه حتی ریززززززترین حرکت از شوهرم ببینم شرحه شرحه ش میکنم

حساس نشو فعلا چیزی نیست ان شا الله

ولی با رفتارت بهش بفهمون 

یا رب آن دِه که آن بِه ...
 من امشب شوهرم بیاد بهش میگم ولی قسم مخوره میگه تورو میبرم ب دختره اشنات میکنم ولی اگ حرفی نبود ...

اصلا هرررچی

کلا حق نداشته یه دونه پیامم حتی بده

اه خدا لعنتتتتت کنه این دخترای بدکار رو، چقدرررر اینا پست فطرتن

یا رب آن دِه که آن بِه ...
 خودش میگه دختر جندست و یه تار موی تو رو بهش نمیده.اونوقت میخواد همچین دختری رو واسه دوستش جور ...

خب چیکار کنم الان تازه شم وات منم پاکید اون شب چون عکس دختره رو اوردم 

من امشب شوهرم بیاد بهش میگم ولی قسم مخوره میگه تورو میبرم ب دختره اشنات میکنم ولی اگ حرفی نبود ...

آره خب باهم هماهنگ میشن

همونجوری که دختره با شوهرسابقم هماهنگ بودن

خیلی ساده ای دختر

اشتباه منو نکن ،من به کسی چیزی نگفتم که آبروش نره

ولی تو به خانواده ات بگو تا یه مدت زیرنظر بگیرنش و تعقیبش کنن بعد که مطمئن شدید حسابی حالشو بگیرید